Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μάσκες μαλλιών και το θαυματουργό δαφνέλαιο





δαφνέλαιο 
Tαλαιπωρείς τα μαλλιά σου συχνά με βαφές, ντεκαπάζ και πιστολάκι; Έχουν ψαλίδα και σπάνε εύκολα οι άκρες; Μην υποτιμάς τις μάσκες μαλλιών. Υπόσχονται πολλά αλλά κάνουν και πολλά. Μία φορά την εβδομάδα αφιέρωσε λίγο χρόνο στα μαλλιά σου για να τα κάνεις να φαίνονται πιο υγιή και λεία. Λούσε τα μαλλιά σου με χλιαρό νερό και στο τέλος άπλωσε μάσκα της επιλογής σου και χτένισέ τα με μία χτένα για να απλωθεί το προϊόν. 

bullet Τύλιξε τα μαλλιά σου με μια ζεστή πετσέτα – με αυτό τον τρόπο εισχωρούν καλύτερα τα συστατικά της μάσκας. 

bullet Άφησε την μάσκα να δράσει, για όση ώρα αναγράφεται στην συσκευασία – και ξέβγαλε με άφθονο δροσερό νερό. 

bullet Προσωπικά λατρεύω τις μάσκες της Kerastase – είναι όμως αρκετά ακριβές. Επειδή ζούμε σε οικονομικά δύσκολους καιρούς θα μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για την φροντίδα των μαλλιών από το δαφνέλαιο. Είναι λάδι το οποίο μπορείς να προμηθευτείς από το φαρμακείο. Άπλωσε ελάχιστη ποσότητα στα μαλλιά σου (μόνο στις άκρες) και τύλιξε τα μαλλιά σου με ζεστή πετσέτα. Άφησέ τα έτσι όλο το βράδυ και το πρωί λούσου κανονικά. Αν το κάνεις αυτό για αρκετό καιρό, θα διαπιστώσεις ότι διορθώνει ακόμα και το πιο κατεστραμμένο μαλλί και τα μαλλιά γίνονται όλο λάμψη και υγεία. 

Tip:
 Μην απλώνεις το conditioner ή τη μάσκα στις ρίζες γιατί θα κάνει τα μαλλιά σου πιο "βαριά".



πηγή: http://aesthetics-soo.blogspot.gr



* Το δαφνέλαιο έχει την ιδιότητα να σκουραίνει τα μαλλιά. Αντί λοιπόν για δαφνέλαιο την ίδια δουλεία κάνει και το αμυγδαλέλαιο. Με τον ίδιο τρόπο χρήσης. 'Οπως επισής το αμυγδαλέλαιο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο πρόσωπο.
Δες περισσότερα ΕΔΩ
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.