Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Φτιάξε μόνη σου serum για τις ουλές και τα σημάδια



serum ουλές 

Αν έχεις τραυματιστεί κάπου και σου έχει αφήσει σημάδι ή αν έχεις περάσει ακμή – κυρίως κυστική με εσωτερικά σπυράκια που πονούν – και το πρόσωπό σου έχει γεμίσει σημάδια και ουλές, υπάρχει μία συνταγή που, ίσως, μπορέσει να βελτιώσει  την κατάσταση . Λέω ίσως, επειδή δεν “δουλεύει” σε όλα τα δέρματα. Παρόλ’αυτά δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Μόνο αν την δοκιμάσεις θα μπορείς να ξέρεις αν είναι αποτελεσματική για το δικό σου δέρμα. 


Υλικά: 
bullet 1 μεγάλη κάψουλα  Fish Oil 
 3 μικρές κάψουλες βιταμίνης Ε 

Ρίξε τις κάψουλες σε ένα πολύ μικρό βαζάκι με καπάκι έτσι ώστε να μπορείς να αποθηκεύσεις το προϊόν. Με μία οδοντογλυφίδα ή καρφίτσα άνοιξε τις κάψουλες, άδειασε το περιεχόμενό τους και ανακάτεψε το υγρό με την οδοντογλυφίδα.  Άπλωσε το μείγμα, που μόλις έφτιαξες, στα σημεία με ουλές και κάνε απαλό μασάζ. Για να έχεις αποτελέσματα θα πρέπει να χρησιμοποιείς το προϊόν πρωί και βράδυ. 
βιταμίνεςβιταμίνες
Άσχετο: Αύριο φεύγω για 3 μερούλες, θα πάω για ένα τριήμερο με τον φίλο μου στην Ναύπακτο. Μην ανησυχήσετε πολύ και σκίσετε κανά καλσόν emoticon Θα μου λείψετε! 
Κάτι σημαντικό που ξέχασα: αν προσπαθήσεις να θεραπεύσεις τις ουλές με βιταμίνη E, μην βάλεις μεγάλη ποσότητα πάνω στην ουλή! Μία πολύ μικρή ποσότητα είναι υπέρ αρκετή! ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν είσαι αλλεργικός/η στην βιταμίνη Ε, μην ακολουθήσεις τίποτα από τα παραπάνω!



twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.