Υλικά
- -1 κιλό πατάτες
- -Λίγο λάδι
- -Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- -1 κ.σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
- -Ψιλοκόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες. Καλό θα είναι οι ροδέλες να έχουν μεταξύ τους το ίδιο πάχος.
- -Καλύπτουμε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα, και βάζουμε μέσα τις πατάτες.
- -Ραντίζουμε με λίγο λάδι.
- -Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και στο τέλος αν θέλουμε ρίχνουμε και την μουστάρδα.
- -Ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στους 180ο C για 30 λεπτά.
πηγή: http://www.familylife.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.