Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Λαμπερό βλέμμα με 5 τρόπους!


Λαμπερό βλέμμα με 5 τρόπους!
Ανακάλυψε τις 5 νέες τάσεις για λαμπερό βλέμμα και επέλεξε αυτή που σου ταιριάζει.
Φέτος το χειμώνα ξέχνα τα μουντά χρώματα στο μακιγιάζ. Επένδυσε στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου και εντυπωσίασε τους γύρω σου σε κάθε σου εμφάνιση.
 
Το νέο smoky eye:

Διάσημοι οίκοι μόδας όπως ο οίκος Prada και ο Roberto Cavalli προτείνουν για το φετινό χειμώνα έντονα μάτια, με κυρίαρχο λουκ τη νέα- φωτεινή- εκδοχή του smoky eye. Οι αποχρώσεις του μοβ, του σμαραγδί και του χρυσού «ενώνουν τις δυνάμεις» τους για τη δημιουργία του ιδιαίτερου μακιγιάζ.
Tip: Για να υιοθετήσεις αυτή την τάση, επέλεξε να χρησιμοποιήσεις τις πιο φωτεινές σκιές στο εσωτερικό του ματιού και τις πιο σκουρόχρωμες στο κινητό βλέφαρο, για εντυπωσιακό εφέ . Φώτισε παραπάνω το βλέμμα σου, βάζοντας πολλές στρώσεις μάσκαρα και λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. 
Προσοχή! Ένα τόσο έντονο μακιγιάζ στα μάτια επιβάλλει ένα τελείως φυσικό λουκ στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Χρώμα Φθινοπώρου:

Οι σκιές στις αποχρώσεις του καφέ, της ώχρας και του πορτοκαλί κάνουν δυναμικό comeback και υπόσχονται να δώσουν μια πιο αισιόδοξη και λαμπερή νότα σε κάθε σου εμφάνιση. Εμπνεύσου από το μακιγιάζ που προτείνει ο οίκος Dries Van Noten για να βγεις κερδισμένη.
Tip: Αν χρησιμοποιήσεις σκιές σε αυτές τις αποχρώσεις, να είσαι πολύ προσεκτική στην ποσότητα. Τοποθέτησε τη σκιά μόνο στο κινητό βλέφαρο και βάλε πολύ μάσκαρα. Η μάσκαρα πρέπει να είναι ο μόνος σου σύμμαχος για αυτό το λουκ.
Don’t: Ακολούθησε τον κανόνα: Όταν βάφεις έντονα τα μάτια, ξέχνα το κραγιόν. Επέλεξε ένα ουδέτερο λιπ γκλος και είσαι έτοιμη!
 
Η νέα εποχή του nude:

Το nude μακιγιάζ που όλες αγαπήσαμε έρχεται πιο φωτεινό από ποτέ! Τα γήινα χρώματα που επιβάλλονται για αυτό το λουκ «επισκιάζονται» από πολλές στρώσεις μάσκαρα σε έντονα χρώματα όπως το μπλε, το πράσινο και το μοβ. 
Tip: Αν έχεις σκουρόχρωμα μάτια χρησιμοποίησε μάσκαρα σε πράσινη απόχρωση για να… παραπλανήσεις ακόμα και τους πιο κοντινούς σου φίλους. 
 
Μεταμοντέρνα Μπριζίτ Μπαρντό:

Κακά τα ψέματα, όλες μας έχουμε λατρέψει το αψεγάδιαστο γατίσιο βλέμμα της Μπριζίτ Μπαρντό. Για το φετινό χειμώνα, σχεδιαστές όπως η Anna Sui, λάνσαραν μια πιο μοντέρνα εκδοχή αυτού του μακιγιάζ όπου το eyeliner ξεφεύγει από την κλασσική- μαύρη του απόχρωση. Επενδύστε σε eyeliner σε έντονες αποχρώσεις για girly και ταυτόχρονα αισθησιακές εμφανίσεις. 
Tip: Μην χρησιμοποιήσεις το χρωματιστό eyeliner σου μαζί με μια μάσκαρα σε έντονες αποχρώσεις. Για ένα τόσο εκκεντρικό μακιγιάζ επέλεξε την κλασσική μαύρη μάσκαρα.  
 
Υγρή...ματιά:

Οι σκιές σε υγρή μορφή έρχονται στο προσκήνιο το φετινό χειμώνα με τους οίκους Diane Von Furstenberg και Donna Karan να λανσάρουν πρώτοι το απόλυτο beauty trend. Η τάση αυτή ταιριάζει περισσότερο στις.. λιγότερο τολμηρές, αφού ακόμα και αν επιλέξεις μια σκιά σε έντονο χρώμα η υφή της δεν θα επιτρέψει να δοθεί το εφέ της υπερβολής στο συνολικό μακιγιάζ σου.
Tip:Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε κατά βάση το ειδικό βουρτσάκι της σκιάς και λιγότερο το χέρι σου για να απλώσεις τη σκιά. Ακόμα, να είσαι πολύ προσεκτική όταν τοποθετείς αυτού του είδους τη σκιά, η οποία πρέπει να εφαρμόζεται κατά προτίμηση στο κινητό βλέφαρο. 


Click to enlarge image 8145581721_ac18837f8e_b.jpgClick to enlarge image 8145581721_ac18837f8e_b.jpg


Πηγή:  http://www.faysbook.gr
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.