Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Νέοι τρόποι για να χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά που ήδη έχεις!



Νομίζεις πως όλοι οι επαγγελματίες make up artists ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη απόχρωση κραγιόν ή σκιάς ή ένα και μοναδικό τρόπο για να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα τους?
Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.. γι’ αυτό η δημιουργικότητα και το mix and match έχουν την τιμητική τους!
Εν μέσω οικονομικής κρίσης ένας λόγος παραπάνω για να εκμεταλλευτείς θετικά τα προϊόντα που ήδη έχεις!

Tips and Tricks που πρέπει να μάθεις:


1. Κονσίλερ (concealer)

-          Πριν απλώσεις την σκιά στα μάτια σου, βάλε μια μικρή ποσότητα κονσίλερ στο κινητό σου βλέφαρο και άφησε το να απορροφηθεί.  Θα δημιουργήσει μια πιο ανοιχτή βάση και θα σε βοηθήσει να απλώσεις και να αναμείξεις καλύτερα την σκιά σου.
-          Χρησιμοποίησε το κονσίλερ για να καλύψεις τοπικά σπυράκια και σημάδια (κάτω από το makeup ή την πούδρα) αντί να αγοράσεις ένα διορθωτικό (camouflage).

2. Σκιές ματιών

-          Χρησιμοποίησε μια σκούρα καφέ ματ σκιά αντί για μπρόνζερ για να κάνεις τις σκιάσεις στα ζυγωματικά σου ή για όπου αλλού χρειάζεται.
-          Χρησιμοποίησε μια ανοιχτόχρωμη ιριδίζουσα σκιά σε μορφή σκόνης και ανάμειξε τη με το lipgloss σου για να του δώσεις λάμψη ή άπλωσε τη πάνω από ένα ματ κραγιόν για να το κάνεις shimmery!
-          Εκμεταλλεύσου μια ωραία απόχρωση σκιάς ματ ή ιριδίζουσας και τοποθέτησε τη με το πινέλο του ρουζ στα μήλα σου!
-          Για να διορθώσεις το σχήμα των φρυδιών σου και να γεμίσεις τα κενά χρησιμοποίησε ένα συνδιασμό από 2 αποχρώσεις καφέ σκιών και με τη βοήθεια του λοξού πινέλου διόρθωσε το σχήμα τους.

3. Ρουζ

-          Χρησιμοποίησε ένα κρεμώδες ρουζ σαν κραγιόν ή ακόμα και σαν glossy σκιά ματιών!
-Αντίστοιχα λοιπόν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ωραία απόχρωση ενός compact ρουζ ή ενός μπρόνζερ σαν σκιά ματιών.

4. Μάσκαρα

-Το μάσκαρα δεν είναι μόνο για τις βλεφαρίδες! Μια ανοιχτή καφέ μάσκαρα θα κάνει τη δουλειά και για την διαμόρφωση των φρυδιών σου! Αν δεν έχεις μια μισοτελειωμένη μάσκαρα, σκούπισε το πινελάκι του μάσκαρα να φύγει η περιττή ποσότητα και χτένισε με ένα απαλό πέρασμα τα φρύδια σου!
- Μάσκαρα και ως eyeliner? Γιατί όχι! Χρησιμοποίησε ένα μαύρο μάσκαρα και το πινέλο του eyeliner για να σχηματίσεις το περίγραμμα των ματιών σου!

5. Κραγιόν

-          Νομίζω αυτό το γνωρίζουμε εξαίσια οι περισσότερες.. που βλέπαμε τις γιαγιάδες μας να χρησιμοποιούν το κραγιόν τους σαν ρουζ!!!

6. Πούδρα

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ιριδίζουσα πούδρα και σαν σκιά ματιών και για να δώσεις μια πιο shimmery εκδοχή σε ένα ματ ρουζ που έχεις ήδη εφαρμόσει στα μάγουλα σου.

7. Lip balm

Το Lip balm είναι ένας ιδανικός Highlighter για τα μήλα σου και έχει την τάση να παγιδεύει το φως!
  
Written by: Make-up artist Fotini


πηγή: hit-channel.com
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.