Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Πανέμορφη με 3 απλές συνήθειες!





Hello BeautyStar μου,

σήμερα θα μιλήσουμε για τα τρία πράγματα που μπορείς να κάνεις και να γίνεις ακόμη πιο όμορφη από ότι ήδη είσαι...
Τα τρία πιο σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις λοιπόν στο πρόσωπό σου για να λάμπει είναι:

1. Το Α και το Ω για την φρεσκάδα του προσώπου σου είναι η ενυδάτωση. Δεν αρκεί να πίνεις πολύ νερό, πρέπει και να παραμένει εντός σου αυτό το νερό για να γίνει σωστά η ενυδάτωση. Σε αυτό βοηθάει πολύ η καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας ακόμη και αν δεν είναι καλοκαίρι, ακόμη και αν δεν βαφτείς. Δεν χρειάζεται να είναι καλοκαίρι για να χρησιμοποιήσουμε αντηλιακή κρέμα. Προστατεύει πολύ το δέρμα και το ενυδατώνει όσο καλύτερα γίνεται. Επέλεξε την αντηλιακή που σου ταιριάζει και ξεκίνα από σήμερα κιόλας!

2. Μην το αγγίζεις και Πλένε συχνά το πρόσωπό σου. Για να έχεις καθαρό και υγιές πρόσωπο πρέπει να μην το αγγίζεις και να το πλένεις συχνά. Το πρώτο πρέπει να γίνεται διότι πιάνουμε με τα χέρια μας τόσα πολλά πράγματα τα οποία είναι βρώμικα και αυτές οι βρωμιές καταλήγουν στους πόρους του δέρματος και τους λερώνουν. Το δεύτερο πρέπει απαραιτήτως να γίνεται πρωί και βράδυ αν είναι δυνατόν για καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό του προσώπου. (Δεν συζητώ καν να κοιμάσαι βαμμένη κτλ, αυτό δεν θα πρέπει να γίνεται ποτέ.)

3. Καλυτέρεψε την διατροφή σου. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε οι γυναίκες είναι ότι προσπαθούμε να βρούμε την λύση απ΄έξω. Καμιά φορά η λύση έρχεται εκ των έσω… Μπορούμε για παράδειγμα βελτιώνοντας την διατροφή μας, τρώγοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά η επιδερμίδα μας να φαίνεται πιο νεανική, ανανεωμένη και όμορφη χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρήση προϊόντος. Βέβαια επειδή όλα είναι απαραίτητα , το καλύτερο από όλα είναι ο συνδυασμός. Συνδύασε δηλαδή καλή ενυδατική αντηλιακή κρέμα μαζί με καλό πλύσιμο και διόρθωσε την διατροφή σου ταυτοχρόνως. Όσον αφορά τώρα την διατροφή δεν σου λέω να κάνεις ριζικές αλλαγές αλλά απλά καθημερινά πράγματα, μείωσε λίγο τις λιπαρές τροφές και το αλκοόλ και αύξησε λίγο φρούτα και λαχανικά. Το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί για αυτό!


πηγή: beautystars.gr

twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.