Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια



Τα φρύδια είναι κυρίαρχο στοιχείο για την αρμονία του προσώπου και την έκφραση του ματιού.
Τα καλοσχηματισμένα φρύδια «ανοίγουν» το μάτι και ομορφαίνουν την γυναίκα, για αυτό είναι σημαντικό να είναι τέλεια. 
Αποφύγετε να κάνετε τα πιο κοινά σφάλματα, όπως να τα λεπτύνετε ή να τα μικρύνετε. Φέτος η μόδα προστάζει φυσικά και έντονα φρύδια, τα λεπτά είναι ξεπερασμένη υπόθεση.
Χρειάζεστε:
  1. ένα απολυμασμένο πενσάκι – τσιμπιδάκι ματιών
  2. λίγο βαμβάκι εμποτισμένο σε τονωτική λοσιόν
  3. ένα καθρέπτη
  4. ένα μεγάλο μολύβι μακιγιάζ που θα χρησιμεύσει σαν χάρακας, αλλά και για να σημαδέψετε τα σημεία στις 3 νοητές γραμμές του τριγώνου, ώστε να δώσετε το σωστό σχήμα στα φρύδια σας.
Κοιτάξτε τη φωτογραφία και μετά τον καθρέφτη ευθεία μπροστά και κάντε το τεστ του τριγώνου ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.
  1. Xτενίστε και στρώστε τα φρύδια σας.
  2. Για να βρείτε το σημείο Α (αρχή του φρυδιού) τοποθετείστε το μολύβι, έτσι ώστε να σχηματίζεται μια κάθετη γραμμή που να αρχίζει από το εξωτερικό ρουθούνι, να περνά από την εσωτερική γωνία του ματιού και να καταλήγει στο φρύδι. Κάντε μια μικρή γραμμή με το μολύβι στο σημείο Α και αφαιρέστε όσες τριχούλες περισσεύουν. Σε περίπτωση που τις έχετε αφαιρέσει στο σημείο εκείνο, αφήστε τις να μεγαλώσουν. Η μεγάλη απόσταση μεταξύ των φρυδιών δείχνει μεγαλύτερη τη μύτη και τα μάτια πολύ απομακρυσμένα το ένα από το άλλο.
  3. Για να σχηματίσετε τη γωνία του φρυδιού πρέπει να βρείτε στο σημείο Β (το υψηλότερο σημείο του φρυδιού) τοποθετείστε διαγώνια το μολύβι, ώστε να σχηματίζεται μια ευθεία που να αρχίζει από το εξωτερικό ρουθούνι, να περνά από το κέντρο της ίριδας και να καταλήγει στο φρύδι. Κάντε μια δεύτερη γραμμή στο σημείο Β.
  4. Για να βρείτε το σημείο C (το τελείωμα του φρυδιού) τοποθετείστε πάλι διαγώνια το μολύβι, ώστε να σχηματίζεται μια γραμμή που να αρχίζει από το εξωτερικό ρουθούνι, να περνά από την εξωτερική γωνία του ματιού και να καταλήγει στο φρύδι. Κάντε μια τρίτη γραμμή στο σημείο C και αφαιρέστε όσες είναι κάτω από αυτό το σημείο.
Το τμήμα Α –Β πρέπει είναι το παχύτερο μέρος του φρυδιού.
Το τμήμα Β – C (έχει κλήση προς τα κάτω) πρέπει να είναι λεπτότερο, γιατί έτσι μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ ματιού και φρυδιού, χαρίζοντας έμφαση στο βλέμμα σας.
Η πάνω πλευρά πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία και στα δυο φρύδια. Για να το ελέγξετε δεν έχετε παρά να βάλετε το μολύβι παράλληλα με τα φρύδια σας.
Το σημείο Α με το σημείο C πρέπει να είναι περίπου στην ίδια ευθεία.

Προσοχή
Καλύτερα είναι να προχωρήσετε σταδιακά και προσεκτικά, γιατί σε περίπτωση λάθους οι τρίχες αργούν να μεγαλώσουν.

Συμβουλή
Για να μη πονάτε, βγάλτε τα φρύδια σας μετά από μπάνιο που έχουν ανοίξει οι πόροι ή περάστε τα με ένα παγάκι.
Αφαιρείτε τις τριχούλες πάντα με τη φορά που έχουν για να μη σπάνε και ποτέ αντίθετα.

Πηγή: epilektoinews.gr
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.