Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Μαθήματα…χειλιών! Θέλεις χυμώδη, σαρκώδη, προκλητικά χείλη;



Κάθε φορά που βλέπεις τα χείλη της Angelina Jolie….θέλεις να τα αποκτήσεις….!!!!!!!!!
Ξέρω ότι φοβάσαι τη βελόνα………… γι’ αυτό πριν καταφύγεις στη σιλικόνη…… δοκίμασε κάποια απλά και έξυπνα κόλπα!!!!!
Άλλωστε ποιος άντρας μπορεί να αντισταθεί στα σαρκώδη χείλη?????!!!!!!!!!!!
Ακολούθησε μερικές πολύτιμες και μη δαπανηρές συμβουλές έτσι ώστε…….να αποκτήσεις χείλη για δάγκωμα!!!
1.Απολέπιση και Ενυδάτωση
Το πρώτο βήμα! Απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τα σκασμένα χείλη και βελτίωσε την κυκλοφορία του αίματος!
Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες και με απαλές κινήσεις τρίψε την επιφάνεια των χειλιών σου και μετά απλώστε ένα extra ενυδατικό lip balm!
Ή φτιάξε το δικό σου scrub με λίγο ζάχαρη, λάδι και σκόνη κανέλας, δημιούργησε ένα παχύρευστο μείγμα και κάνε peeling στα χείλη με απαλές κυκλικές κινήσεις. Σκούπισε το με μια ζεστή πετσέτα και μετά άπλωσε ένα ενυδατικό lip balm!
2. Μη δαγκώνεις τα χείλη σου!

Μπορεί να είναι και να σε κάνει να νιώθεις sexy, όμως έτσι αφυδατώνεις τα χείλη σου….
3. Χείλη από κανέλα!
Το συμπυκνωμένο έλαιο φύλλων κανέλας μπορεί να βοηθήσει τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη. Χρησιμοποίησε μια πολύ μικρή ποσότητα πάνω στα χείλη και περίμενε αρκετή ώρα, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως!
4.Φτιάξε το δικό σου Lip Plumper!
Πάρε λίγη βαζελίνη ή 2 κουταλάκια από λιωμένο λάδι καρύδας και πρόσθεσε πολύ μικρή ποσότητα από τριμμένο ginger και πιπέρι καγιέν. Στο τέλος πρόσθεσε 1-2 σταγόνες από εκχύλισμα ή αιθέριο έλαιο μέντας για να δώσεις μια φρέσκια και δροσερή αίσθηση. Το πιπέρι και το ginger θα σε κάνει να νιώσεις μικρά τσιμπηματάκια, θα συμβάλουν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και θα τα κάνουν να φαίνονται πιο γεμάτα. Προσοχή! Χρησιμοποίησε το με μέτρο!
Αν πάλι δεν έχεις τη διάθεση να φτιάξεις το δικό σου Lip Plumper αγόρασε από τα καλλυντικά που κυκλοφορούν στην αγορά.
5. Βάλε όρια!
Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ των χειλιών βάλε στα χείλη ένα ανοιχτόχρωμο make-up ή concealer και άφησε το να στεγνώσει, έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα καμβά πάνω στον οποίο θα επανασχεδιάσεις το σχήμα των χειλιών. Με ένα μολύβι χειλιών (ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν) επανασχεδίασε το περίγραμμα τους λίγο πιο έξω από τη φυσική γραμμή τους (μην το παρακάνεις όμως!) και κάνε τα να δείχνουν συμμετρικά.
Άπλωσε στα χείλη το κραγιόν σου με ένα πινέλο. Επέλεξε ένα διάφανο gloss και βάλτο μόνο στο κέντρο των χειλιών σου έτσι ώστε να τους χαρίσεις περισσότερο όγκο και λάμψη!
6.Ποιο χρώμα να διαλέξω?
Να ξέρεις πως τα πολύ ανοιχτά χρώματα κραγιόν κάνουν τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα! Απέφυγε τα σκούρα χρώματα, όσο κι αν σ’ αρέσουν αλλά και τα μεταλλικά.

7. Κραγιόν ή Lip Gloss?
Όποιο και να διαλέξεις, αν θέλεις να έχεις το κατάλληλο αποτέλεσμα επέλεξε ένα προϊόν με lip plumper. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν ειδικά πεπτίδια που δίνουν όγκο που διαρκεί!
Και είσαι έτοιμη να εκθέσεις τα χείλη σου!!!!!!!
Θες να μάθεις και άλλα μυστικά για θέματα που σε ενδιαφέρουν…??? Επικοινώνησε μαζί μου μέσω facebook ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: makeupartistfotini[at]gmail.com και πέσμου τα θέματα που σε ενδιαφέρει να δημοσιευτούν!
Written by: Make-up artist Fotini


πηγή: hit-channel.com
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.