Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Πώς να φτιάξετε νέα Χριστουγεννιάτικα στολίδια χρησιμοποιώντας τα παλιά σας


Πώς να φτιάξετε νέα Χριστουγεννιάτικα στολίδια χρησιμοποιώντας τα παλιά σαςΕίναι γεγονός πώς δεν είναι εύκολο κάθε χρόνο να αγοράζουμε καινούργια στολίδια για το χριστουγεννιάτικο μας δέντρο είτε γιατί είναι ακριβό σπορ είτε γιατί απλά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε τα παλιά μας στολίδια!

Εμείς σκεφτήκαμε λοιπόν τι θα μπορούσατε να κάνετε τα παλιά σας στολίδια προκειμένου να μην τα πετάξετε και πάνω από όλα να τα χρησιμοποιήσετε και φέτος στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας. Πάρτε χαρτί και μολύβι και γράψτε τα υλικά που θα χρειαστούμε:

Πώς να φτιάξετε νέα Χριστουγεννιάτικα στολίδια χρησιμοποιώντας τα παλιά σαςπαλιά χριστουγεννιάτικα στολίδια (αστεράκια, μπάλες και ότι άλλο έχετε βαρεθεί)
λευκή κόλλα
ένα πινέλο (όχι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό)
χρυσόσκονη
μικροσκοπικά κρυσταλλάκια



Τώρα λοιπόν μπορούμε να ξεκινήσουμε! Σημαντική παρατήρηση στην προκειμένη περίπτωση, πριν ξεκινήσετε την όλη διαδικασία, είναι να τοποθετήσετε όλα τα υλικά πάνω σε ένα μεγάλο τραπέζι αφού πρώτα το καλύψετε με πολλές εφημερίδες (αν δεν θέλετε να το καταστρέψετε!).

Πώς να φτιάξετε νέα Χριστουγεννιάτικα στολίδια χρησιμοποιώντας τα παλιά σαςΠώς να φτιάξετε νέα Χριστουγεννιάτικα στολίδια χρησιμοποιώντας τα παλιά σαςΞεκινάμε λοιπόν! Πάρτε το στολίδι που επιλέξατε στο ένα σας χέρι και το πινέλο στο άλλο σας χέρι, στη συνέχεια καλύψτε το στολίδι με αρκετή κόλλα σε κάθε του σημείο. Μετά, ραντίστε το στολίδι σας με μπόλικα μικροσκοπικά κρυσταλλάκια της επιλογής σας και φυσικά με μπόλικη χρυσόσκονη και τέλος τινάξτε το ώστε να πέσουν τα περιττά υλικά στο τραπέζι. Μην ανησυχείτε, τίποτα δεν πάει χαμένο, στη συνέχεια μπορείτε να μαζέψετε τα υλικά που έπεσαν στο τραπέζι και να τα χρησιμοποιήσετε ξανά. Τέλος, αφήστε το στολίδι σας να στεγνώσει για ένα ολόκληρο βράδυ και την επόμενη μέρα απλά κρεμάστε το στο δέντρο σας! Πώς σας φαίνεται η ιδέα;

Πώς να φτιάξετε νέα Χριστουγεννιάτικα στολίδια χρησιμοποιώντας τα παλιά σας

Πηγή:  homeguide
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.