Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τα πιο σέξυ look αυτή τη στιγμή (και πώς θα τα πετύχετε)


Το σωστό μακιγιάζ για να υποδυθείτε το ρόλο της σέξυ, σύμφωνα με τη φετινή μόδα.




Eva Mendes: Δύο τόνοι του πράσινου στα μάτια
Ενα περίγραμμα με χρωματιστό μολύβι τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω βλέφαρο τονίζει το βλέμμα. Η Eva Mendes αποκτά σέξυ λουκ χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικούς τόνους του πράσινου. Τον σκούρο στο πάνω βλέφαρο και τον πιο ζωντανό στο κάτω αφού γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη απόχρωση κολακεύει ιδιαίτερα τα σκούρα μάτια.









Rosie Huntington-Whiteley: Ροζ Χείλη
Συνήθως ασχολούμαστε με τις καμπύλες της Rosie Huntington-Whiteley's και όχι με το μακiγιάζ της αλλά το ροζ κραγιόν στα εντυπωσιακά χείλη της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Για να αποκτήσει αυτό το αποτέλεσμα αρχικά κάνει απολέπιση στα χείλη με φυσικό προιόν που περιέχει ζάχαρη και στη συνέχεια απλώνει ένα απαλό ροζ λιπ γκλος.

















Jessica Alba: Smoky Eyes με ασημένιες μεταλλικές σκιές
Οι ασημένιες αποχρώσεις κάνουν τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα. Η Jessica Alba αποκτά εντυπωσιακό λουκ ξεκινώντας με το περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Στη συνέχεια απλώνει στο πάνω βλέφαρο και κάτω ασημένια σκιά σε μορφή σκόνης ακολουθώντας το φυσικό περίγραμμα των ματιών. Σβήνει τις γωνίες με καφέ σκιά και τελειώνει με δύο στρώσεις μάσκαρα για έξτρα όγκο.











Emma Watson: Κόκκινα χείλη και ροζ ζυγωματικά
Τα κόκκινα χείλη δεν είναι κάτι καινούριο αλλά στην Emma Watson δείχνουν τόσο μοντέρνα ειδικά όταν τα συνδυάζει με ροζ χρώμα στα ζυγωματικά της. Για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα απλώνει το ρουζ κυκλικά στο κέντρο των ζυγωματικών της και στη συνέχεια με ένα πινέλο εφαρμόζει στα χείλη ένα καθαρό κόκκινο χρώμα.
























Olivia Munn: Μοβ
Είδαμε το συγκεκριμένο λουκ σε πράσινους και ασημί τόνους και τώρα σε μοβ. Αλλα είναι απλά άψογο με τον τροπο που το υιοθετεί η Olivia Munn η οποία χρησιμοποιεί Eyeliner και σκιά στο μοβ του αμέθυστου.






















Κόκκινα χείλη σαν κεράσι
Η Kate Bosworth επιλέγει σκούρο κόκκινο για τα χείλη της. Χρησιμοποιεί πάντα μολύβι χειλιών ώστε να δείχνουν καλοσχηματισμένα αλλά και να παραμένει το κραγιόν στα φυσικά όρια. Η επιδερμίδα είναι φυσική και τα φρύδια τονισμένα.













Diane Kruger: Smoky σε γήινους τόνους
Η Diane Kruger τονίζει πάντα τα μάτια της χρησιμοποιώντας σκιές σε γήινες αποχρώσεις με εμμονή στις καφέ και τις χρυσές. Με ένα καφέ μολύβι σχεδιάζει το περίγραμμα στην άκρη του πάνω και του κάτω βλεφάρου και στη συνέχεια απλώνει καφέ σκιά σε όλη την επιφάνεια του ματιού.















Julianne Hough: Φυσικό αποτέλεσμα
Less is more λένε οι ειδικοί και η Julianne Hough το εφαρμόζει με λουκ δροσερό και λαμπερό. Η επιδερμίδα της παραμένει διάφανη, τα ζυγωματικά αποκτούν ροδακινί απόχρωση και τα χείλη λαμπερό τελείωμα με άχρωμο σχεδόν λιπ γκλος.





πηγή: marieclaire.gr


twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.