Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Απόλαυση χωρίς τύψεις: 4 σνακ με λιγότερες από 100 θερμίδες



Γιατί τα σνακ είναι πολύ σημαντικά στη δίαιτά μας;

Πόσες φορές έχετε ακούσει ότι πρέπει να... εφοδιάζετε τον οργανισμό σας με τροφή ανα τακτά χρονικά διαστήματα; Ο οργανισμός μας για να λειτουργεί σωστά χρειάζεται τουλάχιστον 5 γεύματα. Αν βγάλουμε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, μας μένουν 2 σνακ ημερησίως.

Τι μπορούμε να τρώμε; Ποια σνακ είναι γευστικά και παράλληλα χαμηλά σε θερμίδες;

Φάτε άφοβα τα εξής 4 σνακ:

1. Φέτες μήλου με φιστικοβούτυρο: Kόψτε ένα μήλο σε ροδέλες και αλείψτε τις με 2 κουταλιές φυστικοβούτυρο. Μην το παρακάνετε και βάλετε extra φυστικοβούτυρο, καθώς παχαίνει. Επιπλέον, προτιμήστε το πράσινο μήλο αντί του κόκκινου.

2. 7 μικρά καρότα με χούμους: Ιδανικό σνακ για πρόσληψη πρωτείνης και Α και Β καροτίνης. Πάρτε 7 μικρά καρότα, κόψτε τα και αλείψτε τα με λίγη ποσότητα χούμους

3. ½ κεσεδάκι γιαούρτι με 1 κ.γ. μέλι. Για τους λάτρεις του γιαουρτιού, ο συνδυασμός με μέλι είναι άψογος και πολύ θρεπτικός. Προτιμήστε γιαούρτι με μειωμένα λιπαρά

4. 10 καρύδια ή αμύγδαλα. Οι ξηροί καρποί αποτελούν το τέλειο σνακ. Εύκολα τους παίρνετε όπου και αν πηγαίνετε. Πλούσιοι σε καλά λιπαρά και βιταμίνες, είναι ο βασιλιάς του σνακ. Προσοχή, μην το παρακάνετε με την ποσότητα.

Μην παραλείπετε ποτέ τα σνακ και μάθετε να πίνετε πολύ νερό. Ο οργανισμός σας θα σας ευγνωμονεί.

queen.gr
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.