Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

7 μυστικά για τέλειες μπούκλες



Η Οuidad, ειδικός στα μαλλιά με μπούκλες από τη Νέα Υόρκη, σου αποκαλύπτει 7 καυτά μυστικά για να κάνεις τις πιο τέλειες μπούκλες στα σγουρά μαλλιά σου

.
7 μυστικά για τέλειες μπούκλες
Η Ouidad ξεκίνησε την εντυπωσιακή καριέρα της ως μαθητευόμενη hair stylist κορυφαίων σχεδιαστών, θε­ατρικών παραγωγών του Broadway και διαφημιστικών εταιρειών. Έγινε διάσημη για την αποκλειστική τεχνική της «Carving and Slicing», ενώ διαθέτει τη δική της σει­ρά premium προϊόντων, αποκλειστικά για γυναίκες με σγουρά μαλλιά. Κορυφαία στιγμή της καριέρας της είναι η συγγραφή του βιβλίου «Curl Talk», που της χάρισε τον τίτλο τής «Βασίλισσας της Μπούκλας»!

Εργάζεται στη Νέα Υόρκη και έχει δημιουργήσει δύο κομμωτήρια αποκλειστικά για γυναίκες με μπούκλες, γιατί θέλει να κάνει όλες τις σγουρομάλλες του κόσμου να αγαπήσουν και να σεβαστούν τις μπούκλες τους, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα. www.ouidad.com

Τι προτείνει η Οuidad για τέλειες μπούκλες:

1. Ο καλύτερος τρόπος για να στεγνώνετε τα σγουρά μαλλιά είναι ο φυσικός, ώστε να μην χάνεται η υγρασία τους. Αν βιάζεστε, στεγνώστε με πιστολάκι τις ρίζες σε χαμηλή θερμοκρασία.

2. ΜΗΝ ισιώνετε τα σγουρά μαλλιά! Πρώτον τους κάνετε κακό και δεύτερον, είναι κρίμα!

3. Για να ξεμπλέξετε τα σγουρά μαλλιά μην περιμένετε να στεγνώσουν! Κάντε τα με τη χτένα ξεκινώντας από τις άκρες, μέσα στο ντους, όσο έχουν ακόμη επάνω τους το conditioner.

4. Μην τρίβετε τα μαλλιά σας με πετσέτα γιατί μπορεί να τους κάνει κακό.

5. Χρησιμοποιείτε πάντα ειδικά προϊόντα και φροντίστε να διατηρείτε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα.

6. Ο μόνος τρόπος για να μην «φριζάρουν» τα μαλλιά με την υγρασία είναι να τα διατηρείτε πάντα ενυδατωμένα, με τα κατάλληλα προϊόντα και τις ανάλογες θεραπείες.

7. Αν ξυπνήσετε το πρωί με τα μαλλιά «αφάνα», βρέξτε τα και προσθέστε λίγο conditioner, το οποίο στη συνέχεια θα ξεβγάλετε. Έτσι θα μπορέσετε να τα… δαμάσετε!

H συμβουλή της: «Αυτό που θέλω είναι όλες οι κοπέλες και οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά ν’ αγαπήσουν τις μπούκλες τους και να μην τις “απαρνιούνται”! Για να έχουν μάλιστα τέλειες μπούκλες πρέπει να τις ενυδατώνουν συστηματικά, να εμποδίζουν το “φριζάρισμα” και να ελέγχουν τον όγκο τους».

πηγή: http://www.shape.gr/
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.