Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

5 super tips ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

συμβουλές ομορφιάς για κάθε γυναίκα
Top συμβουλές ομορφιάς 
Όλοι κατά καιρούς έχουμε αντιμετωπίσει μικρά προβλήματα. Αν και μικρά πολλές φορές μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά. Παρακάτω μπορείς να βρεις εύκολες και πρακτικές λύσεις σε πρακτικά προβλήματα.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ  1 Κόκκινο κραγιόν στα δόντια



Ωραία και sexy τα κόκκινα χείλη. Τι γίνεται όμως με κάποια μικρά κόκκινα σημαδάκια που ε, πώς να το κάνουμε κάποιες φορές το λατρεμένο μας κόκκινο κραγιόν αφήνει στα δόντια; Don’t panic!!!Η λύση είναι εδώ.
Αφού βάλεις το κόκκινο κραγιόν, πατάς τα χείλη σου σε μία χαρτοπετσέτα. Στη συνέχεια ακουμπώντας τον δείχτη σου στο στόμα βγάζεις ότι κραγιόν μπορεί να έχει μείνει στο εσωτερικό των χειλιών.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ 2 Σου έπεσε μεγάλη ποσότητα αρώματος

Οκ. Σου έπεσε πολύ άρωμα. Και τώρα τι κάνεις; Μία πολύ απλή λύση είναι να ταμπονάρεις το σώμα σου με ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με οινόπνευμα. Είναι βέβαιο πως θα καλύψει τη μυρωδιά.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ 3 Έβγαλες ένα σπυράκι

Λοιπόν. Βήμα πρώτο. Βάζεις ένα παγάκι μέσα σε μία χαρτοπετσέτα και πιέζεις το μπιμπίκι. Βήμα δεύτερο. Αλείφεις με αντιβίωση για να αποφύγεις την μόλυνση. Βήμα τρίτο καλύπτεις ότι απόμεινε με κονσίλερ. Είσαι έτοιμη να βγεις έξω.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 4 Πώς να αποφύγεις να πέσει σκιά στο πρόσωπο

Είναι ενοχλητικό δεν είναι; Συνήθως μετά θα πρέπει να ξαναφτιάξεις τη βάση. Ωστόσο μπορείς να το αποφύγεις. Πως; Απλά τοποθετώντας μία διπλωμένη χαρτοπετσέτα κάτω από κάθε μάτι πριν βάλλεις τη σκιά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 5 Φριζαρισμένα μαλλιά

Μπορείς να βρεις μικρά φύλλα που έχουν την ιδιότητα να εξαλείφουν τον στατικό ηλεκτρισμό. Τρίβοντας με αυτά τα μαλλιά σου μειώνεις την υγρασία που δημιουργεί το φριζάρισμα.









πηγή:howto-get-your-ex-back.info
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.