Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Φόρεσε το ίδιο κραγιόν με 5 διαφορετικούς τρόπους


Φόρεσε το ίδιο κραγιόν με 5 διαφορετικούς τρόπους

Η Μόδα του Μακιγιάζ για φέτος θέλει έντονα χείλη και ειδικά οι κόκκινες αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή για το ρεβεγιόν αλλά και για κάθε βραδινή εμφάνιση.

Αυτήν την φορά θα δεις ότι με το ίδιο κραγιόν (όποια και αν είναι η αγαπημένη σου απόχρωση) ότι μπορείς να κάνεις διαφορετικό μακιγιάζ στα χείλη σου απλά προσθέτοντας κάποιες πινελιές.





Τρόπος 1- Ο Απλός


Αυτός είναι και ο πιο απλός τρόπος. Με το πινέλο ή και το δάκτυλο σου ακόμη, περνάς το κραγιόν στα χείλη σου. Με αυτόν το τρόπο το χρώμα δεν έχει τόση ένταση και μπορείς να το φορέσεις εύκολα κατά την διάρκεια της ημέρας, αφού δεν δείχνει το αποτέλεσμα τόσο βραδινό.


Τρόπος 2.- Με περίγραμμα



Χρησιμοποίησε ένα περίγραμμα ίδιο με την απόχρωση του κραγιόν σου και γέμισε και το εσωτερικό των χειλιών. Στην συνέχεια πέρασε από πάνω το κραγιόν. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε ένα πινελάκι για να απλώσεις το κραγιόν.
Με αυτόν τον τρόπο το κραγιόν γίνεται πιο έντονο χρωματικά και πιο σταθερό. Είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για μια βραδινή εμφάνιση.
Προσοχή μόνο, στο τέλος δεν θα πρέπει να διακρίνεται το περίγραμμα στα χείλη.


Τρόπος 3 - Με έντονη λάμψη

Αν ειδικά το κραγιόν σου είναι ματ, μπορείς εύκολα να του προσφέρει λάμψεις προσθέτοντας ένα lip gloss στην ίδια απόχρωση ή διαφανές, στο εσωτερικό τον χειλιών. Προσοχή να μην υπερβάλλεις ποτέ στην ποσότητα του lip gloss.

Τρόπος 4 - Με σκιά ματιών.


Οι σκιές ματιών μπορούν μεταμορφώσουν το χρώμα του κραγιόν σου τελείως.
Αφού έχεις φορέσει το κραγιόν σου , πέρασε μια σκιά με ένα πινελάκι από πάνω.
Αν χρησιμοποιήσεις μια σκούρα π.χ. καφέ σκιά μπορείς να κάνεις τα χείλη σου πιο σκούρα, αν προσθέσεις μια ανοιχτή ροζ σκιά θα ανοίξεις το χρώμα του κραγιόν σου.
Κάνοντας πειράματα με τις σκιές σου μπορείς να βρεις τους συνδυασμούς που θα μεταμορφώσουν τελείως το χρώμα στα χείλη σου.

Επιπλέον με τις σκιές μπορείς να προσθέσεις μια πινελιά γυαλάδας και τρισδιάστατο εφέ, αν χρησιμοποιήσεις με το δάκτυλο σου μια μικρή ποσότητα χρυσής ή γυαλιστερής σκιάς μόνο στο μέσο εσωτερικό μέρος των χειλιών σου.

Ή ακόμη να κάνεις τα ombre χείλη που είχες διαβάσει σε προηγούμενη ανάρτηση.

Τρόπος 5 - Με πούδρα



Αρχικά βγάζουμε την περίσσια ποσότητα κραγιόν από τα χείλη με ένα χαρτομάντιλο.
Στην συνέχεια περνώντας ελαφριά μια πούδρα στα βαμμένα χείλη, μπορείς να κάνεις μια εντελώς διαφορετική, ματ και πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση στα χείλη σου. 



Πηγή: http://modernastaxtopouta.blogspot.com
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.