Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Πώς να βάψεις τα νύχια σου όλο τον Χειμώνα




Πώς να βάψεις τα νύχια σου όλο τον Χειμώνα (1)
Αναρωτιέσαι τι χρώμα να βάψεις τα νυχάκια σου από σήμερα και για όλο τον Χειμώνα; Δες σύμφωνα με τα catwalks τις βασικές αποχρώσεις της σεζόν, αλλά και τα μοτίβα που θα κάνουν τα άκρα σου πιο stylish από ποτέ!
ΒΑΣΙΚΟ: πριν πάμε στα του χρώματος, έχε κατά νου ότι το μάκρος των νυχιών παραμένει κοντό ή ίσο με το 1/3 της βάσης και με τα άκρα του στρογγυλεμένα.
Πώς να βάψεις τα νύχια σου όλο τον Χειμώνα (2)
1. Σκούρες ή… αόρατες αποχρώσεις
Μαύρο, σκούρο μπλε, μπορντό, σκούρο μωβ, σκούρο πράσινο, γκρι του γραφίτη, λαδί και καφέ, είναι η χρωματική παλέτα του μανικιούρ της σεζόν, ενώ δεν λείπουν και οι nude αποχρώσεις που κάνουν τα νύχια να φαίνονται άβαφα.
Πώς να βάψεις τα νύχια σου όλο τον Χειμώνα (3)

2. Ασημί, χρυσό και glitter
Στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας είδαμε τα μοντέλα με τα νύχια σε ασημένιες ή χρυσές αποχρώσεις ή με σκούρα μεταλλικά χρώματα. Το ασημί και το χρυσό χρησιμοποιούνται τόσο σε ολόκληρο το νύχι, όσο και σε μοτίβα ή στην γραμμή του γαλλικού.

Πώς να βάψεις τα νύχια σου όλο τον Χειμώνα (4)

3. Rock it γαλλικό
Αν κουράστηκες με το «κλασσικό» γαλλικό με την λευκή γραμμή ή ενθουσιάστηκες το καλοκαίρι με το γαλλικό με χρωματιστή γραμμή, για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα το γαλλικό είναι rock: κάνε την γραμμή του μαύρη!



4. Nail art
Αν θες τα νυχάκια σου με σχέδια, προτίμησε ανάποδο γαλλικό, πουά, πέρλες και βελούδινα νύχια, πάντα στα χρώματα που προαναφέραμε.
Πώς να βάψεις τα νύχια σου όλο τον Χειμώνα (5)Ανάποδο γαλλικό: πάρε ένα μανό και δημιούργησε ένα μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού. Το υπόλοιπο μπορείς να το περάσεις με γυαλιστικό ή κάποια nude απόχρωση, ενώ πολύ chic είναι η πρόταση του οίκου Chanel που συνδυάζει το ροζ με το γκρι.



Πώς να βάψεις τα νύχια σου όλο τον Χειμώνα (6)Πουά: επίλεξε δύο αποχρώσεις που ταιριάζουν ή δύο χρώματα που κάνουν αντίθεση και… κάνε βούλες στα νυχάκια σου!
Πώς να βάψεις τα νύχια σου όλο τον Χειμώνα (7)




- Πέρλες και βελούδινα νύχια: αν προτιμήσεις αυτά τα μοτίβα, θα πρέπει να προμηθευτείς από το εμπόριο τα αντίστοιχα προϊόντα. Ειδικά για τα βελούδινα νύχια, που είναι ό,τι πιο stylish για μία έξοδό σου, θα χρειαστείς ίνες βελούδου που κυκλοφορούν σε βαζάκια και το μανό ίδιου χρώματος. Αφού απλώσεις το μανό ως συνήθως, πέρασε ένα top coat και, όσο το νύχι σου είναι υγρό, ρίξε τις ίνες βελούδου. Άφησε τα νύχια σου να στεγνώσουν και… έτοιμα!
Πηγή: star.gr
 
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.