Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Beauty Bazaar Sephora 20 ως 23/11/12 'Αλιμος


Το <b>Beauty Bazaar</b> που οργανώνει η εταιρεία <b>Sephora</b> προσφέρει χιλιάδες επώνυμα και αγαπημένα προϊόντα με έκπτωση που φτάνει έως και το 80% επί της αρχικής τιμής, ενώ μπορείς να τα αποκτήσεΤο Beauty Bazaar που οργανώνει η εταιρεία Sephora προσφέρει χιλιάδες επώνυμα και αγαπημένα προϊόντα με έκπτωση που φτάνει έως και το 80% επί της αρχικής τιμής, ενώ μπορείς να τα αποκτήσεις και με τις πιστωτικές κάρτες Mastercard και Visa.

 

Η εκδήλωση οργανώνεται στα κεντρικά της γραφεία της Sephora*, Αγ. Δημητρίου 67 στον Άλιμο και θα διαρκέσει από τις 20 έως και τις 23 Νοεμβρίου από τις 10 πμ - 5 μμ.

*Δες τον χάρτη

Πρόσβαση με το μετρό Γραμμή 2, μέχρι τη στάση <b>Αγ. Δημήτριος</b> και στη συνέχεια μετεπιβίβαση στο <b>λεωφορείο 109</b> προς Άνω Καλαμάκι, <b>ή με τη γραμμή 101</b> Πειραιάς-Άλιμος-Ελληνικό -<b>στάσ

Πρόσβαση με το μετρό Γραμμή 2, μέχρι τη στάση Αγ. Δημήτριοςκαι στη συνέχεια μετεπιβίβαση στολεωφορείο 109 προς Άνω Καλαμάκι, ή με τη γραμμή 101 Πειραιάς-Άλιμος-Ελληνικό -στάσεις: Μαρινόπουλος, Ζαχαροπλαστείο ή Κανατα.


twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.