Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

L'Oréal Paris: Το Χρώμα των Χριστουγέννων


Για τη L'Oréal Paris, τα φετινά Χριστούγεννα ο προβολέας πέφτει στα νύχια! Και δεν έχει άδικο: τα φροντισμένα χέρια είναι μια πολυτέλεια που κοστίζει πολύ λίγα χρήματα. Αν, μάλιστα, το συγκρίνουμε με το πόσο φτιάχνει τη διάθεση κάθε γυναίκας, τότε είναι σίγουρα μια επιλογή value for money, απολύτως συγχρονισμένη με το πνεύμα της εποχής. Στα νέα βερνίκια νυχιών και προϊόντα για nail art, προσθέστε μια ολοκαίνουργια bb cream και μια εντυπωσιακή μάσκαρα, και είστε έτοιμες για λαμπερά Χριστούγεννα! L'Oréal Paris: Το Χρώμα των Χριστουγέννων

Νύχια 
Για τη συλλογή Versailles, η εταιρεία εμπνέεται από το αριστοκρατικό μπαρόκ στυλ και προτείνει εντυπωσιακά crackled βερνίκια σε 3 αποχρώσεις (χρυσό, ασημί και βαθύ κόκκινο), μαζί με 8 νέες αποχρώσεις στο πολύ επιτυχημένο Color Riche Le Vernis
Για τη συλλογή Diamantissime, αντλεί έμπνευση από τα διαμάντα, για μια λαμπερότατη Χριστουγεννιάτικη πρόταση: eyeliner, 2 σετ σκιών ματιών, 3 νέες αποχρώσεις βερνικιών, με extra shiny αποτέλεσμα και μια προσφορά:
Με την αγορά ενός Superliner Diamantissime, ή μιας μάσκαρα, ή μιας σκιάς Color Riche Les Ombresή ενός κραγιόν Color Riche, η εταιρεία προσφέρει ως δώρο ένα σετ Color Riche Nail Art Sticker για ιδιαιτέρως εντυπωσιακή εμφάνιση στα νύχια. 
Nuxia1
Nuxia2

Nuxia3

Nuxia4

Nuxia Art

Nuxia Metal1

Nuxia Metal2


Μάτια
Η μάσκαρα Volume Million Lashes Excess είναι η νέα προσθήκη στην πολύ επιτυχημένη σειρά της μάρκας. Διαθέτει το μεγαλύτερο βουρτσάκι που πολλαπλασιάζει τις βλεφαρίδες, δίνοντας έξτρα όγκο και στις πιο μικρές, ενώ η σύνθεσή της χαρίζει έξτρα μαύρο χρώμα, για ακόμα πιο δραματικό αποτέλεσμα. 

Maskara 


Επιδερμίδα 
Το Nude Magique είναι η bb έκπληξη από τη μάρκα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο προϊόν που περιέχει έξυπνες μικρό-χρωστικές κάψουλες με smart-color technology, οι οποίες μεταμορφώνονται και γίνονται ένα με την επιδερμίδα από την 1η επαφή. 
Πρακτικά, είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός κρέμας και foundation, που, ενώ δεν πείθει από την πρώτη ματιά (η όψη του είναι υπόλευκη και η υφή του διαφορετική από τις συνηθισμένες bb creams), εντούτοις απλώνεται εξαιρετικά εύκολα, φωτίζει άμεσα και ενισχύει τον τόνο και την ομοιομορφία της επιδερμίδας. Επιπλέον, είναι πολύ άνετη στην εφαρμογή, και διατηρεί σε πολύ καλό επίπεδο την ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενισχύοντας την αίσθηση άνεσης. Τέλος, διαθέτει αντιοξειδωτικά συστατικά και προστασία UV.
Όλα τα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα στα καταστήματα καλλυντικών. 

BBnude

πηγή: brandfather.gr
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.