Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κατάλληλο μακιγιάζ και μαλλιά για βραδινό ραντεβού!!


 Τα ραντεβού είναι ιδιαίτερα βασανιστικά για εμάς τις γυναίκες αφού πρέπει να αποφασίσουμε ώρες πριν τι θα φορέσουμε, πως θα κάνουμε τα μαλλιά μας και πως θα είναι το μακιγιάζ για να του αρέσουμε.
Αν αναρωτιέσαι πραγματικά τι του αρέσει και τι όχι και δεν θέλεις να το ρισκάρεις στα τυφλά, διάβασε το παρακάτω άρθρο για το πως να προετοιμαστείς κατάλληλα.
1.)Αφού κάνεις το ντούς σου, (φρόντισε να έχεις κάνει μια απαλή απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα) άπλωσε μια ενυδατική σώματος με πολύ μικρά ιριδίζοντα στοιχεία που αντανακλούν το φως. Ερέυνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες έλκονται από την διακριτική λάμψη της επιδερμίδας, γι’αυτό και φρόντισε να δείχνει λαμπερή χωρίς να το παρακάνεις. 
2.)Ξεκινήσε να φτιάχνεις τα μαλλιά σου. Αν αναρωτιέσαι τι χτένισμα αρέσει στους άνδρες, πρώτα στις προτιμήσεις είναι τα κυματιστά μαλλιά μεσαίου μήκους, ακολούθως τα ίσια και τελευταία τα σγουρά (ίσως γιατί θυμίζουν σφηκοφωλιά χε χε.)
Αν έχεις ίσια ή σπαστά μαλλιά δώσε τους σχήμα με ένα μέτριο ψαλίδι για μπούκλες (το μυστικό για να σου βγουν ανάλαφρα κύματα και όχι στιλιζαρισμένες μπούκλες είναι να τυλίξεις την τούφα γύρω γύρω κατα μήκος χωρίς να ανοίξεις το στόμιο). Οι τούφες είναι καλύτερα να είναι τυχαίες για να δείχνει πιο φυσικό και σέξυ το λούκ σου…
Τελείωσε ψεκάζοντας λάκα από 15 εκατοστά απόσταση για να δώσεις κράτημα αλλά να μην τα κοκκαλώσεις-δεν θέλεις να αγγίξει τα μαλλιά σου και να ξενερώσει…
Σε περίπτωση που τα μαλλιά σου είναι σγουρά, μπορείς να απλώσεις μια κρέμα κατά του φριζαρίσματος αν δεν έχεις όρεξη να τα φτιάξεις ή να τα ψιλοισιώσεις με πιστολάκι και πλατιά στρογγυλή βούρτσα γυρίζοντας της άκρες προς τα έξω.
 3.)Συνέχισε με το μακιγιάζ... σίγουρα έχεις ακούσει άπειρες φορές ότι οι άνδρες απεχθάνονται το βαρύ μακιγιάζ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν εκτιμούν ακριβώς και το εντελώς  ατημέλητο λουκ. (εκτός και αν η φύση σου έχει δώσει απλόχερα φυσική ομορφιά). Και επειδή οι περισσότερες είμαστε κάπου στην μέση, το ιδανικό μακιγιάζ είναι αυτό που τονίζει τα χαρακτηριστικά σου χωρίς να φαίνεται λες και έκανες 2 ώρες να το κάνεις.
-Ξεκίνησε λοιπόν χρησιμοποιώντας μια βάση ελαφριάς ή μέτριας κάλυψης δουλεύοντας πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα με το δέρμα.
-Στη συνέχεια βάψε τα μάτια σου σε γήινες αποχρώσεις (μπεζ, ανοιχτό καφέ, χακί, χρυσαφί) που είναι η πιο ασφαλής επιλογή και άπλωσε μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner για να τονίσεις το φυσικό τους σχήμα. Τελείωσε το μακιγιάζ ματιών με 1 στρώση μάσκαρα για “ανοίξεις” το βλέμμα σου.
-Το χρώμα των χειλιών θα πρέπει επίσης να κινείται σε ήπιους τόνους. Αρκετός ντόρος έχει γίνει για τα κόκκινα χείλη αλλά στην πραγματικότητα δεν αρέσουν σε πολλούς άνδρες γιατί δείχνουν επιτηδευμένα και σε πολλές γυναίκες σκληραίνουν οπτικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μπορείς να απλώσεις ένα διάφανο γκλός, ένα nude χρώμα (αν έχεις ροζ βάση επιδερμίδας), ή ένα διακριτικό γκλός στην απόχρωση του κερασιού.
-Το ρουζ επίσης είναι πολύ σημαντικό αφού δίνει μια κοριτσίστικη και σέξυ φρεσκάδα αλλά και εδώ φρόντισε να μην είναι πολύ έντονο. Η ιδανική απόχρωση για σένα είναι αυτή που παίρνουν τα μάγουλα σου όταν κοκκινίζεις, γι’ αυτό φρόντισε να βάλεις ρουζ σε κοντινή απόχρωση αν θέλεις να δείχνεις πιο φυσική.
-Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ελάχιστη διάφανη πούδρα για να καλύψεις τις περιττές γυαλάδες και είσαι έτοιμη..!!

πηγή: howto-get-your-ex-back.info
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.