Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κρυφά μακιγιάζ των ειδικών για σαρκώδη χείλη!


Κρυφά μακιγιάζ των ειδικών για σαρκώδη χείλη!

Ο μακιγιέρ της Σκάρλετ Τζοχάνσον, για φυσικά γεμάτα χείλη, χρησιμοποιεί ένα βρεγμένο πανί καθαρισμού για να κάνει απολέπιση στα χείλη της ηθοποιού, κάνοντας οριζόντιες κινήσεις. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και τα χείλη δείχνουν πιο γεμάτα και πιο σαρκώδη. Βάζει και ένα γυαλιστερό  λιπγκλος για πιο αισθησιακό αποτέλεσμα.

 Συγκεντρώσαμε για εσάς όλα τα μυστικά για το μακιγιάζ των χειλιών για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα:
-Για σαρκώδη χείλη: Αφού πρώτα βάλετε το περίγραμμα και το κραγιόν σας, στο κάτω χείλος χρησιμοποιείστε λίγο πιο σκούρο τόνο κραγιόν και μόνο στο εσωτερικό του σημείου.
- Για μεγάλη διάρκεια: Τοποθετήστε το περίγραμμα που έχετε επιλέξει εξωτερικά φτιάχνοντας την γραμμή και επιλέξτε ένα μολύβι στο χρώμα των χειλιών σας, με το οποίο θα βάψετε τα χείλη εσωτερικά πριν βάλετε το κανονικό σας κραγιόν.
Κρυφά μακιγιάζ των ειδικών για σαρκώδη χείλη!
-Για να μην βγει το κραγιόν από το περίγραμμα και σας μουντζουρώσει:  Τοποθετήστε λίγο κονσίλερ γύρω από τα χείλη γιατί έτσι θα  βοηθήσει το χρώμα να παραμείνει στη θέση του.
-Αν τα χείλη σας είναι μεγάλα : Αποφύγετε τα πολύ ανοιχτά χρώματα. Προτιμήστε τις φυσικές και λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις. Έξτρα τιπ: απλώστε λίγο βάση μέηκ-απ στις άκρες των χειλιών σας και στη συνέχεια απλώστε κραγιόν απευθείας στην επιφάνεια των χειλιών σας , για ακόμη πιο λεπτά χείλη !
-Αν τα χείλη σας είναι λεπτά: Προτιμήστε ανοιχτά χρώματα που αντανακλούν το φως και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο γεμάτα, ζουμερά χείλη και ένα περλέ  λιπ γκλος. Τιπ: στο εμπόριο υπάρχουν  προϊόντα που η σύνθεση τους είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χαρίσει έξτρα όγκο στα χείλη.
-Για κρεμώδη όψη χειλιών: Πριν βάλετε το κραγιόν περάστε τα με ένα lip balm.
-Για ματ όψη χειλιών: Βάλτε το κραγιόν που σας αρέσει και μετά απαλά πιέστε ένα χαρτομάντηλο.

Κρυφά μακιγιάζ των ειδικών για σαρκώδη χείλη!
-Για μεγάλη διάρκεια του κραγιόν: Περάστε ένα στρώμα κραγιόν, πιέστε με ένα χαρτομάντιλο και μετά ξαναπεράστε κραγιόν. Έτσι τα δύο στρώματα θα «δέσουν» καλύτερα.
-Για πιο εύκολη εφαρμογή: Πριν το κραγιόν, τρίψτε τα ελαφρά με μια βρεγμένη μαλακή πετσέτα.
-Για χείλη που δεν έχουν το ίδιο σχήμα : Το μεγαλύτερο χείλος μπορείτε να το βάψετε με ένα κραγιόν ένα τόνο πιο ανοιχτό.
-Για να μη δείχνουν βαμμένα τα δόντια σας: αφού βάλετε το κραγιόν, πάρτε το  δείκτη του χεριού σας, βάλτε τον στο στόμα και τραβώντας τον αφαιρείτε μαζί και το περίσσευμα του κραγιόν.


πηγή: mylady.gr
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.