Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Caviar Manicure


 


Οι τάσεις στα νύχια έρχονται και φεύγουν, αλλά ευτυχώς υπάρχει πάντα κάτι νέο, υπέροχο, και εκκεντρικό σε εξέλιξη!
Μπορείς να ξεέρεις και να έχεις βάψει τα νύχια σου με τα crackle top coats και τα μαγνητικά βερνίκια. Από τη νέα μάρκα για βερνίκια νυχιών Ciaté,  μάθαμε για ένα άκρως εντυπωσιακό trend, το λεγόμενο “Caviar mani”.


Πρόκειται για το μανικιούρ που μοιάζει με χαβιάρι! Λοιπόν, η ιδέα αυτή δεν είναι καινούργια: την πρωτοείδαμε στο show των Cushnie et Ochs το Φθινόπωρο 2011! Όμως είναι η πρώτη φορά που οι χάντρες θα προσφέρονται μαζί με το βερνίκι σε μικρά kit! Οι χάντρες της Ciaté θα διατίθενται σε μαύρο, άσπρο, και πολύχρωμο.


Όσον αφορά το πώς μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τα νύχια σου με το “Caviar Mani”, είναι αρκετά εύκολο! Στην ουσία πασπαλίζεις τις χάντρες στο υγρό βερνίκι και το αφήνεις να στεγνώσει. 


Τι πρέπει να προσέξεις στο caviar μανικιούρ:
1. 
Το χρώμα του βερνικιού και οι πετρούλες που θα χρησιμοποιήσεις να είναι στον ίδιο τόνο.
2. Να μην περιμένεις να στεγνώσει το βερνίκι για να απλώσεις τις πετρούλες. Πέρασε πρώτα μια στρώση από όλα τα νύχια και μετά για κάθε δεύτερη στρώση που περνάς σε κάθε νύχι, τοποθέτησε και τις πετρούλες.
3. Το caviar manicure δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Καν\' το για ιδιαίτερες περιπτώσεις, όταν έχεις κάπου καλά να πας και σίγουρα μην πλύνεις τα πιάτα στο χέρι επιστρέφοντας σπίτι! 
4. To μανικιούρ από χαβιάρι γίνεται με ειδικό βερνίκι το οποίο θα βρεις σε καταστήματα με προϊόντα περιποίησης άκρων. 



Δες στο παρακάτω βίντεο την ακριβή διαδικασία για το Caviar Manicure! 


twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.