Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

6 ατάκες που... στέλνουν κάθε οικοδέσποινα!



Και εκεί που νόμιζες ότι τα έχεις ακούσει όλα...

Αποφασίζεις να κάνεις μια συγκέντρωση για φίλους. Οργανώνεις τα πάντα στην εντέλεια. Φαγητά, ποτά, μουσική, διακόσμηση, τι θα φορέσεις εσύ, τι θα φορέσει ο άντρας σου. Τα πάντα. Και έρχονται οι καλεσμένοι σου. Και ενώ εύχεσαι να πάνε όλα καλά, τα «όργανα» αρχίζουν νωρίς νωρίς και ακούς ακριβώς ό,τι δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα άκουγες!

Αποφασίζεις να κάνεις μια συγκέντρωση για φίλους. Οργανώνεις τα πάντα στην εντέλεια. Φαγητά, ποτά, μουσική, διακόσμηση, τι θα φορέσεις, τι θα φορέσει ο αγαπημένος σου. Τα πάντα είναι άψογα στην τελευταία τους λεπτομέρεια.
Και έρχονται οι καλεσμένοι σου. Και ενώ εύχεσαι να πάνε όλα καλά, τα «όργανα» αρχίζουν νωρίς νωρίς και ακούς ακριβώς ό,τι δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα άκουγες:
Μερικά πράγματα, πολύ απλά, δεν λέγονται!!!
Μερικά πράγματα, πολύ απλά, δεν λέγονται!!!
Φαρμακερή ατάκα Νο1: "Μπράβο καλή μου! Δεν φανταζόμουν ότι θα σε ξαναέβλεπα να φοράς αυτό το φόρεμα. Πόσα χρόνια πέρασαν και σου κάνει ακόμη; Απίστευτο!".
Βρε παιδί μου.. Πάντα με τον καλό τον λόγο η Μαρία. Τι το θέλεις το σχόλιο βρε κουκλίτσα; Άστο να πέσει κάτω!
Φαρμακερή ατάκα Νο2: "Τι ωραίο σερβίτσιο! Καινούριο είναι; Αχ, να δεις τι μου θυμίζει; Τι μου θυμίζει; Α, ναι, βρε! Στον Σκλαβενίτη είδα ένα πρόσφατα. Το είχε μάλιστα σε προσφορά!".
«Τι είναι αυτά που ακούω σήμερα;  Ας μην ανοίξω το στόμα μου,  καλύτερα!»
«Τι είναι αυτά που ακούω σήμερα;
Ας μην ανοίξω το στόμα μου,
καλύτερα!»
Ουπς! Καλά και εσένα τι σε πειράζει δηλαδή; Μήπως έχεις ίδιο και δεν μας το λες;
Φαρμακερή ατάκα Νο3: "Μμμ, πολύ ωραίο φαίνεται το παστίτσιο, γλυκιά μου", λέει η καινούρια φίλη του κουμπάρου σου. "Και το ψητό σου, επίσης.Μακάρι να έτρωγα ακόμη κρέας για να δοκιμάσω λίγο. Δεν πειράζει όμως. Είμαι σίγουρη ότι και οι σαλάτες σου θα είναι το ίδιο νόστιμες!!!!"
Ξεροκαταπίνεις απλά και εύχεσαι να σου είχε πει κάποιος ότι το κορίτσι είναι χορτοφάγος. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά.
Φαρμακερή ατάκα Νο4: "Όλα ήταν υπέροχα, αλλά το κατσικάκι σου δεν παίζεται. Το καλύτερο από όλα".
Αυτό μας έλειπε! Λες εκεί ένα ευχαριστώ όπως όπως, αλλά δεν το χαίρεσαι και τόσο πολύ, αφού μόνο εσύ ξέρεις ότι είναι το μοναδικό φαγητό που δεν έγινε από τα χεράκι σου. Ας είναι καλά η ψησταριά στη γωνία!
Φαρμακερή ατάκα Νο5: "Τέλεια τα τυριά σας! Ειδικά αυτό το καμαμπέρ ήταν θεσπέσιο!"...
Εκτός κι είσαι κτηνοτρόφος, μόλις άκουσες την ατάκα που σκοτώνει. Τι κι αν πέρασες δυο μέρες στην κουζίνα για να ευχαριστήσεις τους καλεσμένους σου, αυτό το φίδι με στολή ανθρώπου φρόντισε να σε υποτιμήσει με τον πιο ύπουλο τρόπο. Αφού όλοι ξέρουν ότι σήμερα τα τυριά είναι το μοναδικό πράγμα που αποκλείεται να έχεις φτιάξει μόνη σου...
Φαρμακερή ατάκα Νο6: "Τι έγινε, ρε παιδιά; Θεματική βραδιά για την Αλάσκα έχουμε σήμερα; Δεν το... τσιμπάτε λίγο το καλοφιρεράκι; Από αύριο η οικονομία!".
Ε, αυτό πια, και αν είναι το κερασάκι στην τούρτα! Σου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι, θέλεις να τσιρίξεις, αλλά δεν μπορείς. Οι καλοί τρόποι δεν το επιτρέπουν. Μη χ**ω! Αυτοί δηλαδή γιατί δεν ξέρουν από καλούς τρόπους και πρέπει να ξέρω μόνο εγώ;
Μη σκας. Θα έχεις την ευκαιρία σου να... αντεπιτεθείς. Θα σου δωθεί σίγουρα κάποια στιγμή. Για την ώρα όμως μπορείς να διαλέξεις τη δική σου ατάκα, για να τη βροντοφωνάξεις ή για να την πεις στον εαυτό σου και να ηρεμήσεις. Διάλεξε και πάρε: "Ποτέ ξανά αχάριστα πλάσματα! Ό,τι είδατε είδατε από το σπίτι μου. Τώρα πια, μόνο με τα κιάλια". Ή από την άλλη μεριά: "Έτσι έχουν τα πράγματα και σ' όποιον αρέσουν, παιδάκια. Ας προσέχατε".

πηγή: WomenOnly.gr 
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.