Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Πώς να φροντίζετε σωστά τα νύχια σας



Νύχια
Η περιποίηση των άκρων και ιδιαίτερα των νυχιών είναι πολύ σημαντική για μία γυναίκα, καθώς αποτελεί δείγμα θηλυκότητας, αλλά και υγιεινής.

Δείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές:

  • Συμβουλή πρώτη
Αν τα νύχια σας είναι πολύ μαλακά πριν τα βάψετε περάστε τους μια στρώση σκληρυντικό και τις επόμενες μέρες που θα είναι βαμμένα να περνάτε καθημερινά μια πολύ λεπτή στρώση σκληρυντικό πάνω από το βερνίκι.
  • Συμβουλή δεύτερη
Το ξεβαφτικό νυχιών δεν έχει μια μόνο χρήση όπως γνωρίζατε μέχρι τώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ξεβαφτικό όταν δεν έχετε βαμμένα τα νύχια σας, διότι βοηθά πολύ στην απομάκρυνση της λιπαρότητας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το βερνίκι σας.
  • Συμβουλή τρίτη
Σε περίπτωση που βάφετε πολύ βιαστικά τα νύχια σας και δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να τα περιποιηθείτε κατάλληλα, προτιμήστε το βερνίκι σας να είναι απαλό και πολύ διακριτικό χρώμα, έτσι ώστε τα λάθη που κάνετε να μην είναι ιδιαίτερα αισθητά. Τώρα σε περίπτωση που θέλετε να τα βάψετε ένα έντονο χρώμα πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε μια μπατονέτα και να τις βάλετε ξεβαφτικό και να σβήσετε τις ατέλειες, διαφορετικά τα νύχια σας θα έχουν πολύ αντιαισθητικό θέαμα.
  • Συμβουλή τέταρτη
Πως να βάψετε σωστά τα νύχια σας. Αφού βάλετε όπως σας είπα και παραπάνω μια στρώση σκληρυντικό μετά απλώστε δυο στρώσεις βερνίκι νυχιών της επιλογής σας, αφήνοντας λίγα λεπτά ώστε να στεγνώσει ελάχιστα η πρώτη στρώση. Να θυμάστε πάντα ότι είναι καλύτερο να απλώνετε περισσότερες στρώσεις από λεπτό στρώμα βερνίκι, παρά μια και ιδιαίτερα βαριά στρώση κι αυτό γιατί στην πρώτη περίπτωση στεγνώνει ευκολότερα και διαρκεί περισσότερο.
  • Συμβουλή πέμπτη
Αν τα νυχιά σας ξεφλουδίζουν τότε να απλώνετε καθημερινά ένα στρώμα διάφανου βερνικιού που θα προστατεύσει το χρώμα. Έτσι θα ξεφλουδίζουν πολύ πιο δύσκολα.
Πηγή: 24h.gr


 
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.