Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Τα κομμάτια – κλειδιά που θα λατρέψετε όλη τη σεζόν

 
 









 

Η μόδα φέτος μπορεί να προστάζει πολλά, επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι υπάρχουν έξι μοδάτα κομμάτια που θα λατρέψετε αυτή τη σεζόν και μπορείτε να τα συνδυάσετε με πολλά.




Το μπροκάρ φόρεμα
Εντάξει, δεν είναι το κλασικό μαύρο φορεματάκι που εξύμνησε η Coco Channel, όμως φέτος το μπροκάρ φόρεμα είναι ένα από τα must have κομμάτια που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας για τις βραδινές σας εμφανίσεις.







Δερμάτινη φούστα, σουέντ δέρμα : HeineΗ δερμάτινη φούστα σε άλφα γραμμή

Το leather είναι είπαμε τάση. Μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε μια μίνι, δερμάτινη φούστα σε άλφα γραμμή που κολακεύει απίστευτα και είναι κατάλληλη και για το πρωί στις δουλειά, αλλά και για τη βραδινή σας έξοδο.








Η τουνίκ με τα print

Οι σιφόν τουνίκ δεν είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και για το χειμώνα. Συνδυάστε το με στενό παντελόνι και ψιλοτάκουνες γόβες και είστε έτοιμη για μια σικάτη εμφάνιση.








Το λαμπερό σακάκι

Ένα σακάκι με παγιέτες ή από ζακάρ και οργάντζα πάντα κλέβει την παράσταση. Ειδικά αν το συνδυάσετε με δερμάτινο παντελόνι ή μια pencil φούστα, θα είστε το απόλυτο fashion icon.


,


Τα skinny jeans

Τα skinny jeans είναι ένα ακόμα κομμάτι που θα λατρέψετε όλη τη σεζόν. Με μπλούζα και αρβύλες για το πρωί ή με πουκάμισο και ψιλοτάκουνες γόβες για το βράδυ είναι μια πολύ καλή επιλογή.










Η δαντελένια φούστα σε έντονο χρώμα

Η θηλυκότητα συναντά τη μόδα με τις δαντελένιες φούστες σε έντονα χρώματα. Μια pencil φούστα από έντονη κόκκινη δαντέλα, ή κοραλί αναδεικνύει τη θηλυκότητά σας και είναι ότι πρέπει για ένα κλασικό look.


ΠΗΓΗ: Marie Claire
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.