Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Βαφή ή Ανταύγειες ιδού η απορία!


Ανταύγειες
 
 Βαφή ή Ανταύγειες ιδού η απορία !
Εάν ανήκετε στις τυχερές που έχουν μια πολύ ωραία βάση, καλό είναι να μην τα βάλετε με την φύση και αφού ήδη προνόησε με το να σας δώσει ένα ωραίο χρώμα, τότε καλύτερα να μείνετε μακριά από την βαφή.
Αυτό που θέλετε, είναι να ενισχύσετε την βάση και όχι να την αλλάξετε. Από την άλλη τώρα, αν ανήκετε στις όχι και τόσο τυχερές, όπως εγώ, και η βάση σας δεν είναι ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει σε σχέση πάντα με τον τόνο του δέρματος σας, τότε καλό είναι να σκεφτείτε την βαφή.
Χρησιμοποιώντας δυο διαφορετικούς τόνους, οι ανταύγειες δείχνουν καλύτερα και ενισχύουν το χρώμα σας. Σε αντίθεση με τις ανταύγειες, οι οποίες μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και 3 μήνες, η βαφή χρειάζεται ανανέωση περίπου κάθε 4 με 8 εβδομάδες, και μην ξεχνάτε μετά από οποιαδήποτε εργασία, να ζητάτε να σας γίνετε μια θεραπεία, γιατί με αυτόν τον τρόπο και το χρώμα και τα μαλλιά σας θα δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή που είναι το ζητούμενο.
Δεύτερη απορία «Τι είδους ανταύγειες να κάνω;»
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνουν οι ανταύγειες (χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο, το μπαλεγιάζ και μην ξεχνάτε και τις σκούρες ανταύγειες). Ανάλογα με τον τρόπο που θα αποφασίσετε να τις κάνετε, ανάλογο θα είναι και το αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα αν επιλέξετε το αλουμινόχαρτο έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τόνους για πιο φυσικό αποτέλεσμα, με το μπαλεγιαζ που όπως είπαμε είναι ιδανικό αν έχετε μια ωραία βάση μπορείτε να ανοίξετε 1 με δυο τόνους και να παίξετε με το φυσικό σας χρώμα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε την ρίζα οπότε αυτή βγαίνει. Αν φυσικά ψάχνετε για κάτι το όποιο θα κάνει αρκετή αντίθεση τότε σίγουρα θα πρέπει να κάνετε τις σκούρες ανταύγειες.
Βαφή
Χρειάζομαι τον κομμωτή μου ή να το κάνω μόνη μου;
Αν πάλι αναρωτιέστε τι από τα δυο είναι καλύτερο νομίζω ότι η απάντηση είναι προφανές, στο κομμωτήριο. Σίγουρα η αγορά έχει κάνει τεράστια βήματα, στον συγκεκριμένο τομέα αλλά και πάλι πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Προτιμήστε τις ημιμόνιμες βαφές (εκτός αν έχετε πολλά άσπρα -δεν καλύπτουν αρκετά ) γιατί κρατάνε λιγότερο, και μετά από κάποια λουσίματα φεύγουν.
Οκ το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλατε και τώρα τι;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι που σίγουρα ο κομμωτής σας θα γνωρίζει για να διορθώσει το χρώμα, μην προσπαθήσετε να το διορθώσετε μόνες σας χρησιμοποιώντας άλλο χρώμα ..
Αποκτήσατε το τέλειο χρώμα !
Και σίγουρα και εσείς αλλά και ο κομμωτής σας είστε περήφανοι, για αυτό καλό είναι να προστατέψετε το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να το διατηρήσετε, και μην ξεχνάτε το καλοκαίρι να χρησιμοποιείται ένα καλό αντηλιακό για τα μαλλιά σας.
Α! και καλή επιτυχία …

πηγή: hairsalon.gr

twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.