Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ξανθές ανταύγειες & πως θα τις αποκτήσεις

 

Φυσικές ανταύγειες;

Φυσικές ανταύγειες;
Φωτογραφία από: shutterstock
Θέλεις να αποκτήσεις ξανθές, φυσικές ανταύγειες σαν να γύρισες μόλις από τις διακοπές; Πες το κι έγινε.
Για να σε βάλουμε κατευθείαν στο κλίμα, του τι επικρατεί στις τάσεις στα μαλλιά, σε ενημερώσουμε ευθής εξαρχής ότι οι ξανθές ανταύγειες που βγάζουν μάτι και ξεκινούν από την ρίζα των μαλλιών αποτελούν χθεσινά νέα. 
Η νέα τάση θέλει φυσικές τις ανταύγειες, να ξεκινούν σχεδόν από το μέσο των μαλλιών και να ανοίγουν ολοένα και πιο πολύ προς τις άκρες. Εν ολίγοις, να είναι άκρως φυσικές θυμίζοντας μαλλιά που έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο. 

Κι αν ανησυχείς ότι το trend αυτό ταιριάζει μόνο σε όσες έχουν ξανθά μαλλιά, οι ειδικοί καθησυχάζουν λέγοντας ότι μπορούν να υιοθετηθούν και από όσες έχουν καστανά μαλλιά. 

Τα μυστικά γι’αυτό το trend είναι τα εξής 4:

Σωστό κούρεμα
Ένα πράγμα θα πρέπει να έχεις καρφωμένο στο μυαλό σου: χωρίς το σωστό κούρεμα κανένα χρώμα δεν μπορεί να δείξει ωραία. Πριν λοιπόν, βάψεις τα μαλλιά σου κάνε το σωστό κούρεμα. Και πάνω σε αυτό «χτίσε» τις τέλειες ανταύγειες. 

Τέλεια βάση
Πολλές από εμάς δεν έχουμε την τέλεια χρωματική βάση στα μαλλιά. Και αυτή τη τάση για να αναδειχθεί τη χρειάζεται. Ζήτα λοιπόν, από τον κομμωτή σου να δημιουργήσει μια ζεστή, φυσική βάση για να μπορέσετε στην συνέχεια να αναδείξετε τις ξανθιές ανταύγειες. Αν είσαι φυσική ξανθιά ενδεχομένως να χρειαστεί να σκουρύνεις 1-2 τόνους την φυσική σου απόχρωση. Αν είσαι καστανή ένας τόνος πιο ανοιχτός αρκεί για τη βάση.

Καλές μου ανταύγειες
Οι φυσικές ανταύγειες δεν αποτελούνται από μια και μόνο απόχρωση και σε καμία περίπτωση δεν είναι φαρδιές και ενός συγκεκριμένου πάχους. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να δημιουργήσει διαφορετικού πάχους λωρίδες και να αναμίξει τουλάχιστον 2 διαφορετικές αποχρώσεις. Επίσης, σε καμία περίπτωση μην επιτρέψεις να ξεκινάνε οι ανταύγειες από τη ρίζα των μαλλιών γιατί θα την χάσεις την μάχη της φυσικότητας.  

Τέλεια φροντίδα

Αυτή η τεχνική που εγγυάται φυσικότητα και ξεκινάει τις ανταύγεις από πιο χαμηλό μήκος αναβάλλει το ραντεβού σου στο κομμωτήριο για περίπου 2-3 μήνες. Ειδικά, αν φροντίζεις τα μαλλιά σου και με εξειδικευμένα προϊόντα για ξανθές ανταύγεις, θα καταφέρεις το καλύτερο deal. 

πηγή: stylewatch.gr 


 
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.