Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ώρα για αλλαγή στα μαλλιά!



Οι περισσότερες, τέτοια εποχή, έχουμε τη διάθεση για αλλαγές! Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην εμφάνιση μας. Είναι η εποχή που η μόδα αλλάζει και θέλουμε να μάθουμε τις νέες τάσεις του χειμώνα όσον αφορά στα μαλλιά. Τι είναι λοιπόν φέτος το χειμώνα της μόδας; Τα κοντά ή μακριά μαλλιά, τα σκούρα ή πιο φωτεινά χρώματα; Οι ανταύγειες; Παρακάτω θα μάθετε όσα πρέπει να ξέρετε για να είστε όμορφη και πάντα in fashion!

Οι ξανθές είναι πάντα στη μόδα και κάθε σεζόν έχουν την τιμητική τους! Φέτος όμως είναι πιο τολμηρές συνδυάζοντας το ξανθό με μοβ, ροζ, σομόν και σιέλ άκρες. Ναι καλά διαβάσατε! Η μόδα του χειμώνα δεν είναι καθόλου συντηρητική.

Οι μελαχρινές επίσης είναι στη μόδα. Τα σκούρα και καστανά μαλλιά μπαίνουν πολύ δυναμικά αυτή τη σεζόν όπως και οι καστανοχάλκινες αποχρώσεις!

Οι ανταύγειες δυστυχώς για κάποιες είναι εκτός μόδας αυτή τη σεζόν!

Το κόκκινο της φωτιάς αναδεικνύει τα μακριά και τα κοντά μαλλιά! 

Τέλος, το ombre look (σκούρες ρίζες με ανοιχτά μήκη και άκρες ή το αντίστροφο) είναι ακόμα στη μόδα αλλά πιο εντυπωσιακό και ανανεωμένο. Αν πρόκειται για χρώμα (όπως ροζ, σιελ) εφαρμόζεται πλέον χαμηλά μόνο στις άκρες των μαλλιών. Αν πρόκειται για ξάνοιγμα τότε το ombre look έχει ως εξής: Σκούρες ρίζες, ανοιχτά μήκη και ακόμα πιο ανοιχτές οι άκρες των μαλλιών.

Τι περιμένετε λοιπόν; Αλλάξτε χρώμα και διάθεση!


twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.