Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Επιλέγοντας την ιδανική απόχρωση για τα νύχια



Νύχια
Το χρώμα των νυχιών σε περίπτωση που τα βάφουμε, δεν καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο με βάση το προσωπικό στυλ και γούστο. Διαφορετικές περιστάσεις επιτάσσουν και το ανάλογο χρώμα.


Το χρώμα των νυχιών σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, για παράδειγμα, δεν μπορεί να είναι κάποιο έντονο και «προκλητικό» χρώμα που δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση… Διαβάστε ορισμένες προτεινόμενες αποχρώσεις για κάθε περίσταση και χώρο.
Στο επαγγελματικούς χώρους, σε συνέντευξη, κτλ. : Καλά λιμαρισμένα νύχια και απλές αποχρώσεις είναι η ιδανική επιλογή. Χρώματα που ταιριάζουν είναι το κλασικό ανοιχτό μπεζ, αλλά ακόμη και ένα απαλό ροζ ή ροδακινί μπορούν να επιλεχθούν.
Σε διακοπές: Εδώ φυσικά μπορείς να επιλέξεις όποιο χρώμα επιθυμείς καθώς οι κοινωνικές «πιέσεις» και πρότυπα εκλείπουν. Ωστόσο, δεδομένου και του πιθανού μαυρίσματος της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια των διακοπών τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί να δέσει ωραία με θερμές αποχρώσεις όπως φούξια και ροζ καθώς και πορτοκαλί.
Για μη επίσημη βραδινή έξοδο: Τα τολμηρά χρώματα όπως το μοβ, το μπλε και το κίτρινο ενδείκνυνται για τη βραδινή έξοδο διασκέδασης.
Για δεξιώσεις, επίσημες εξόδους, κτλ. : Οι τυπικές έξοδοι και περιστάσεις όπως λχ. οι γάμοι επιτάσσουν και κλασικά και τυπικά μοτίβα. Όπως λίγο πολύ οι περιστάσεις καθορίζουν τις ενδυματολογικές επιλογές, το ίδιο συμβαίνει και στο μανικιούρ. Και το χρώμα που φυσικά αποτελεί την πλέον κλασική επιλογή δεν είναι άλλο από το κόκκινο.
Πηγή: newsbeast.gr 
 ω0
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.