Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Το χρώμα των σταρ



photo
Θέλεις να βάψεις  τα μαλλιά σου στο σπίτι και να τους χαρίσεις πλούσιο, λαμπερό και υγιές χρώμα; Τότε μια είναι η επιλογή σου: η νέα  μόνιμη βαφή Advance Techniquesτης Avon.  Πρόκειται για μια βαφή που δεν φεύγει με το λούσιμο, καλύπτει 100% τα λευκά, ενώ το χρώμα που προσφέρει παραμένει αναλλοίωτο μέχρι  τα μαλλιά να κοπούν ή να μακρύνουν. Διαθέτει μια σύνθεση τριπλής δράσης, η οποία προετοιμάζει τα μαλλιά, στη συνέχεια τα βάφει ενώ τέλος τους προσφέρει απαλή προστασία. Πως ακριβώς γίνεται αυτό;
Το πρώτο βήμα είναι η αγωγή πριν τη βαφή, η οποία προετοιμάζει και προστατεύει, επιδιορθώνοντας τα κατεστραμμένα μαλλιά, προκειμένου το χρώμα να απορροφηθεί ομοιόμορφα.
Το δεύτερο βήμα είναι η κρέμα βαφή που δεν στάζει, χαρίζει όμορφο και  λαμπερό χρώμα που διαρκεί, ενώ επιτυγχάνει 100% κάλυψη των λευκών.
Το τρίτο βήμα είναι η αγωγή μετά τη βαφή. Χάρη στο βούτυρο από τον αφρικάνικο καρπό shea που περιέχει φροντίζει τα μαλλιά, ενώ η τεχνολογία Δέσμευσης Χρώματος τηςAvon εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια και λάμψη και αποτρέπει το ξεθώριασμα που προκαλείται από το λούσιμο.
Η βαφή Advance Techniques διατίθεται σε μια άκρως προσιτή τιμή και είναι η αγαπημένη η αγαπημένη της Fergie, η οποία άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και έγινε ξανθιά με το νούμερο 9.0. Μη καθυστερείς λοιπόν κάνε κλικ στο http://haircolor.avon.com/gr/ και βρες τη δική σου αγαπημένη απόχρωση μέσα από μια πλούσια γκάμα με 24 αποχρώσεις (ξανθές, κόκκινες, καστανές και μαύρες).


twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.