Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Μακιγιάζ Ματιών - Βάλτε χρώμα στις εσωτερικές γραμμές!


Το μολύβι ματιών εκτός από τον παραδοσιακό τρόπο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επίσης για να βάψετε τις εσωτερικές γραμμές του ματιού. Το εφέ που θα δημιουργήσετε με αυτή την τεχνική, δίνει έμφαση στο σχήμα και στο χρώμα των ματιών σας. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, εδώ!
 
Ποια διαφορετικά εφέ μπορείτε να πετύχετε βάφοντας το εσωτερικό των ματιών σας;
Τα μολύβια σε λευκό και σε nude χρώματα θα δώσουν την εντύπωση πιο μεγάλων ματιών. Το λευκό έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στο παρελθόν (60’s) για να επιτύχουν οι μακιγιέρ μεγάλα μάτια που μοιάζουν με κούκλας (πχ αλά Twiggy), οπότε μπορεί να δείχνει λίγο ρετρό στη σημερινή εποχή. Το μαύρο μολύβι μπορεί να κάνει τα μάτια σας να δείχνουν λίγο μικρότερα αλλά θα τους δώσει περισσότερο ένταση και θα βελτιώσει το σχήμα τους. Επίσης, το μαύρο ή οι πιο σκούρες αποχρώσεις του μπλε, θα κάνουν αντίθεση με το άσπρο μέρος των ματιών σας και θα το κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο άσπρο.

Να συνδυάζετε το μολύβι με το χρώμα των ματιών σας;
Για τα πράσινα ή τα μπλε μάτια, θα μπορούσατε να διαλέξετε πιο σκούρες και πλούσιες παραλλαγές του χρώματος των ματιών σας έτσι ώστε να τονίσουν τη φυσική σας απόχρωση. Καλές επιλογές είναι και το navyblue, το δαμασκηνί ή το μαύρο μολύβι. Για τα σκούρα καστανά μάτια, δοκιμάστε να βάλετε λίγο χρώμα στην κάτω εσωτερική γραμμή. Με αυτό τον τρόπο θα φωτίσετε τα μάτια σας. Το ίδιο ισχύει επίσης και για τις σκιές ματιών, δε θέλετε να υπερφορτωθείτε με διάφορα χρώματα, οπότε όταν αμφιβάλλετε για το αποτέλεσμα επιλέξτε μολύβι στην πιο σκούρα απόχρωση. Αν χρησιμοποιήσετε λευκό ή nude μολύβι, φορέστε σκιές σε γήινα χρώματα που θα συμπληρώσουν όμορφα τα φωτεινά μάτια.
Ποια χρώματα να αποφεύγετε;
Αποφύγετε τα κίτρινα, τα χρυσά, τα κόκκινα και τα ροζ μολύβια καθώς αντανακλούν στα μάτια σας και κάνουν το λευκό μέρος τους να δείχνει ότι έχει πάρει αυτό το χρώμα.
Πόσο κοντά στην εσωτερική γωνία του ματιού να βάζετε μολύβι;
Εξαρτάται από το σχήμα των ματιών σας. Όσο πιο κοντά στην εσωτερική γωνία βάζετε μολύβι, τόσο πιο κοντά θα φαίνονται τα μάτια σας μεταξύ τους. Θα μπορούσατε να βάψετε τα ¾ της γραμμής και στη συνέχεια να συνεχίσετε μέχρι την εσωτερική γωνία με μία πιο ανοιχτόχρωμη γυαλιστερή σκιά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ!
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων μας, όπου μπορούν από μόνα τους να μαγνητίσουν το συνομιλητή μας χωρίς να προσπαθήσουμε πολύ και επιπλέον - όπως λένε κορυφαίοι make up artists- το λάθος μακιγιάζ των ματιών είναι πολύ χειρότερο από το λάθος ρούχο ή μια άστοχη επιλογή στο χτένισμα.


πηγή: http://www.beautetinkyriaki.gr

twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.