Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Make up ματιών σε 6 βήματα


Όλες θα θέλαμε να έχουμε ένα υπέροχο βλέμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις και σαγινεύει και φυσικά όχι μόνο κατα τη βραδινή μας έξοδο αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς όμως να είναι υπερβολικό.
Ο Πάνος Καλλίτσης μου είχε πει πριν λίγα χρόνια πως όλη η τέχνη του μακιγιάζ βρίσκεται στα μάτια και είχε απόλυτο δίκιο.
Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να πετύχουμε ένα εντυπωσίακο αποτέλεσμα χρισημοποιώντας μόνο ένα μολύβι και μια σκιά:
 


Ξεκινήστε από τη μέση του πάνω βλεφάρου και τραβήξτε μια λεπτή γραμμή, πολύ κοντά στις βλεφαρίδες σας, μέχρι το σημείο που τελειώνει το κινούμενο βλέφαρο.
Στη συνέχεια με ένα πινέλο-σφουγγάρι σβήστε τη γραμμή από μέσα πρός τα έξω τραβώντας ελαφρώς το τελείωμα.
Με ένα πιο απαλό πινέλο περάστε σε όλο το μήκος του κινούμενου βλεφάρου μια σκιά, την απόχρωση της οποίας θα επιλέξετε ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Για το πρώι επιλέξτε μπεζ, σομόν ή απαλό καφέ, ενώ για το βράδυ τολμήστε το μαύρο, το γκρί ή το βαθύ πράσινο. Αφου περάσετε τη σκιά σε όλο το μήκος του “σβήστε” την με ένα πιό φαρδύ πινέλο προς τα πάνω και έξω, δημιουργώντας μια αχνή γωνία. Προσοχή: Αποφύγετε τις έντονες γωνίες που φαίνεται ξεκάθαρα που τελειώνουν.Το αποτέλεσμα πρέπει να δείχνει φυσικό.
Αφού ολοκληρώσεται με την σκιά καθαρίστε την περίοχη γύρω από το μάτι περνώντας ένα ελαφρύ στρώμα σκιάς στο χρώμα του δέρματος (για τις βραδινές ώρες θα μπορούσε να ιριδίζει ελαφρά) ή λίγη από την πούδρα σας.
Τέλος με το μολύβι σας χρωματίστε το εσωτερικό του κάτω μέρους του ματιού, σύρριζα με τις βλεφαρίδες, για πιο έντονο αποτέλεσμα.
Μην ξεχάσετε να ολοκλήρωσετε το μακιγιάζ σας με αρκετές στρώσεις μάσκαρα.





Καλή σας επιτυχία!


πηγή: http://madamesousou.gr


twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.