Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Bioten, φυσικά και ελληνικά


freefunbeauty  25+ normal skin greece New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά

Ψάχνοντας για αλλαγή γαλακτώματος, λοσιόν και αφρού για καθαρισμό προσώπου και έχοντας ήδη δοκιμάσει την αντικυτταριτιδικη και συσφικτική κρέμα σώματος είπα να πάρω τη σειρά τη πράσινη της Bioten.

Η Bioten, αν και είναι μια εξ ολοκλήρου ελληνική μάρκα περιποίησης, είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις στην γειτονική Ρουμανία.
Μια σειρά βασισμένη σε φυσικά εκχυλίσματα που την βρίσκεις παντού, είναι πολύ δημοφιλής, με μεγάλη γκάμα προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα και σε πολύ καλές, απίστευτα χαμηλές τιμές.   Η σειρά δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας με φόρμουλες βασισμένες σε φυσικά εκχυλίσματα και βότανα γι’ αυτό και τα προϊόντα δεν περιέχουν Parabens και Paraffin ενώ οι φόρμουλές τους είναι δερματολογικά ελεγμένες για να διασφαλίσουν τη συμβατότητα με το δέρμα καθώς και την αποτελεσματικότητα του κάθε προϊόντος.
Φροντίζει  το δέρμα μας με αποτελεσματικές φυσικές φόρμουλες που έχουν δημιουργηθεί για να φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας και την ηλικία σας. 
Οι βασικές σειρές της Bioten για την περιποίηση του προσώπου είναι η ενυδατική Skin Moisture και η αντιρυτιδική Skin Defence.Η  Skin Moisture περιέχει στη φόρμουλά της φυσικά συστατικά, με ενυδατικές ιδιότητες όπως το Νέκταρ Κυδωνιού, το Γάλα βαμβακιού, το Νούφαρο, οι Πρωτεΐνες βαμβακιού, οι Βιταμίνες Ε & Β, και αποτελείται από κρέμες και καθαριστικά προσώπου ανάλογα με τον τύπο δέρματος τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μαζί για ακόμα πιο optimum αποτέλεσμα. Κρέμες προσώπου για Κανονικό και Ξηρό δέρμα, Γαλακτώματα καθαρισμού για Κανονικό και Ξηρό δέρμα, Τονωτικές λοσιόν για Κανονικό και Ξηρό δέρμα, Λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς και Μαντηλάκια καθαρισμού για Κανονικό και Ξηρό δέρμα.
Η Skin Defence με φόρμουλα από εκχύλισμα Ροδιού,  πρωτεΐνες Σόγιας,  Κεράσι, και εκχύλισμα Μανόλιας συνδυάστηκε με το Omega Complex, τη Βιοελαστίνη και το Botanical Serum για να σας προσφέρει δράση  ενάντια στις ρυτίδες και την πρόωρη γήρανση. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα αντιρυτιδικής περιποίησης και του προσώπου και των ματιών, όπως Αντιρυτιδικές κρέμες ημέρας για Κανονικό & Ξηρό δέρμα με SPF15, Αναζωογονητική Κρέμα Νύχτας και Αντιρυτιδική & Συσφικτική κρέμα Ματιών. Τώρα εκτός από τα παραπάνω στην Bioten θα βρείτε ακόμα και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης του σώματος για κάθε τύπο επιδερμίδας. Για κανονικά δέρματα δοκιμάστε το γαλάκτωμα σώματος με Lime & Κυδώνι., αν έχετε ξηρό δέρμα δοκιμάστε το γαλάκτωμα σώματος Εντατικής Ενυδάτωσης με Γιαούρτι και Bamboo. Αν πάλι το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό και αφυδατωμένο προτιμήστε το γαλάκτωμα σώματος Αναδόμησης- Θρέψης με Γάλα βαμβακιού και Πρωτεΐνες Ρυζιού. Τα ίδια πάνω –κάτω ισχύουν και για τις κρέμες χεριών όπου θα βρείτε τρία προιόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Η σειρά ολοκληρώνεται με το Bioten Bodyshape που καταπολεμά την κυτταρίτιδα με  συστατικά όπως ο Πράσινος Καφές, το Ginkgo Biloba και το σύμπλεγμα Lipoferm. Αποτελείται από μία Κρέμα & ένα Gel κατά της κυτταρίτιδας για να μπορείτε να επιλέξετε την υφή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
Ρίξτε μια ματιά σε κάποια από τα προϊόντα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις τιμές τους:
Περιποίηση Προσώπου
Skin Moisture: Moisturizing Day Cream, Κανονικό Μεικτό Δέρμα Τιμή 5,95Ε
freefunbeauty  moist day cream+jar EN New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά
Skin Moisture: Θρεπτική Κρέμα Ημέρας, Ξηρό Ευαίσθητο Δέρμα 5,95Ε
freefunbeauty  nourishing day cream+jar GR New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά
Skin Defence: Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας SPF 15  9,95Ε
freefunbeauty  antiwr day cr nc skin+jar G New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά
Skin Defence: Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ματιών 9,95Ε
freefunbeauty  eye cream group New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά
Καθαρισμός και Ντεμακιγιάζ
Skin Moisture: Καταπραϋντικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3,95Ε
freefunbeauty  soothing cleansing milk rgb New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά
Skin Moisture: Αναζωογονητική Λοσιόν Καθαρισμού 3, 95Ε
freefunbeauty  refreshing tonic lotion rgb New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά
Skin Moisture: Λοσιόν Ντεμακιγιάζ Ματιών 3, 60Ε
freefunbeauty  eye makeup remover rgb New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά
Skin Moisture: Μαντηλάκια καθαρισμού 2, 70Ε
Φροντίδα- Σώμα
Γαλάκτωμα Σώματος Εντατικής Ενυδάτωσης, Ξηρό Δέρμα 3,85Ε
freefunbeauty  intensive hidr bodylotion r New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά
Γαλάκτωμα Σώματος Αναδόμησης θρέψης  Πολύ Ξηρό Δέρμα 3,99Ε
freefunbeauty  repairing nourishing bodylo New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά
Κρέμα Χεριών, Αναδόμησης 2,60Ε
freefunbeauty  repairing hand cream New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά
Αδυνάτισμα
Bodyshape, Τζελ κατά της κυτταρίτιδας 9,95Ε
freefunbeauty  bodyshape gel box+tube rgb New Entry: Bioten, φυσικά και ελληνικά
Τα προϊόντα Bioten θα τα βρείτε σε όλα τα supermarkets στα Hondos Centers και σε καταστήματα καλλυντικών. Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.biotencosmetics.com


 Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν από κατάστημα σε κατάστημα.


twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.