Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μάσκα αναζωογόνησης για κατεστραμμένα μαλλιά




Kατεστραμμένα μαλλιά
Τα όμορφα μαλλιά θέλουν και φροντίδα! Τι γίνεται όμως όταν τα μαλλιά σας καταστρέφονται από το καθημερινό styling και τις βαφές; Υπάρχει σωτηρία; Η απάντηση είναι ναι! Μπορείτε με απλές και φυσικές μάσκες να επαναφέρετε τη ζωντάνια και τη λάμψη στα κατεστραμμένα και θαμπά μαλλιά σας.
  • Υλικά:
- 1 ώριμη μπανάνα
- μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο
- σόδα
  • Τρόπος παρασκευής και εφαρμογής:
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο. Πάρτε την μπανάνα και λιώστε τη στο μπλέντερ. Στη συνέχεια προσθέστε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο και ανακατέψτε καλά το μείγμα. Απλώστε το στα μαλλιά σας και κάντε ελαφρύ μασάζ. Αφήστε το να δράσει για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με σόδα. Το μόνο που μένει να κάνετε, είναι να λουστείτε κανονικά με το σαμπουάν σας και να βάλετε conditioner.
Αξίζει να σημειωθεί πως η μάσκα αυτή, όπως και διάφορες άλλες παρεμφερείς, βοηθούν στην σωστή ανάπτυξη της τρίχας, ωστόσο καλό θα ήταν μία φορά την εβδομάδα να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά. Με αυτό τον τρόπο οι τρίχες δεν θα νεκρώνουν και δε θα καταστρέφονται από το σεσουάρ και το σίδερο ισιώματος, αλλά θα γίνονται πιο λαμπερές.


πηγή:  http://www.beautetinkyriaki.gr/ 
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.