Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«Ο Καραγκιόζης Πολυτεχνίτης»



Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην παιδική σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη μετά από χρόνια στον μπερντέ, το επιτυχημένο έργο του θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης Πολυτεχνίτης» του Τάσου Κώνστα από το «Ξυπόλητο Τάγμα» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καζάκου.

Μία πρωτότυπη παράσταση για τα παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια, που συνδυάζει το θέατρο σκιών με την κλασική θεατρική παράσταση και όλα αυτά πλαισιωμένα με ζωντανή, επί σκηνής, μουσική από μια πλειάδα εξαίρετων μουσικών. Μία παράσταση για να γνωρίσουν τα παιδιά αλλά και να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι το λαϊκό μας θέατρο αλλά και τα πλανόδια επαγγέλματα του παρελθόντος μιας Ελλάδας που χάθηκε.

Πίσω από το μπερντέ πρωτοστατεί ο Τάσος Κώνστας (ή εναλλακτικά ο Άθως Δανέλλης), ενώ στη σκηνή, υπό την καθοδήγηση του Κώστα Καζάκου εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Γιάννης Μποσταντζόγλου, Κώστας Φλωκατούλας, Γιάννης Ζουμπάντης, Τζένη Βαβαρούτα, Βασίλης Τσιπίδης και Τάκης Βαμβακίδης.

Στο πάλκο οι μουσικοί: Παναγιώτης Μπουζέας, Μίλτος Χρυσανθίδης, Σόλις Μπαρκί (ή εναλλακτικά οι Κώστας Δουμαλιάκας και Νίκος Σουλιώτης).

Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 4 Νοεμβρίου (και κάθε Κυριακή)
Ώρα έναρξης: 15:00
Διάρκεια παράστασης: 80'
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.

Θέατρο Τζένη Καρέζη: Ακαδημίας 3, τηλ: 2103644921.

πηγή: zougla.gr



* Είναι μια θεατρική παράσταση που πραγματικά αξίζει να τη δείτε. Για μικρά και μεγάλα παιδιά που σίγουρα τα μεγάλα παιδιά θα θυμηθούν όταν τα ίδια ήταν μικρά. Σίγουρα θα χειροκροτήσετε αλλά και θα γελάσετε.

Μερικά αποσπάσματα:







twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.