Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Δίλεπτο εντυπωσιακό μακιγιάζ




Δίλεπτο εντυπωσιακό μακιγιάζ
Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και δυστυχώς όχι άφθονος, περιορίστε την ώρα που κάνετε για να βαφτείτε στο ελάχιστο.
Ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλει πολύ ώρα, κόπο και γενικότερα πολύ δουλειά για να γίνει πραγματικότητα. Μπορείτε με πολύ λίγα καλλυντικά και ελάχιστο χρόνο να αποκτήσετε ένα απλό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό μακιγιάζ. Εξάλλου η απλότητα είναι πολύ της μόδας!
Για να κάνετε λοιπόν αυτό το απλό, λιτό και απέριττο βάψιμο απλώστε πρώτα στο πρόσωπο σας μια ενυδατική προσώπου και στη συνέχεια την αντηλιακή σας. Γιατί μην ξεχνάτε η αντηλιακή προστασία είναι σημαντική καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου και ειδικότερα τώρα που ανοίγει ο καιρός.
Αφού λοιπόν θωρακίσετε την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, βάλτε ρουζ στα ζυγωματικά σας, προκειμένου να δώσετε στο πρόσωπο σας μια όψη υγείας. Σημαντικό είναι να βάλετε την ανάλογη απόχρωση με τον καιρό. Συνήθως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι φοράμε πιο έντονες αποχρώσεις, οι οποίες θα δώσουν μια πιο ηλιοκαμένη όψη, ενώ αντίθετα το χειμώνα βάζουμε πιο παλ χρώματα.
Τέλος, βάλτε λίγη μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες και λίγο ουδέτερο κραγιόν ή lip gloss στα χείλη σας.
Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε ένα απλό, αλλά ωραίο μακιγιάζ σε 2 μόλις λεπτά και δεν θα φορτώσετε το πρόσωπο σας με επιπλέον προϊόντα που δεν χρειάζεται.


πηγή:beautetinkyriaki.gr 
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.