Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Οχτώ tricks στο μακιγιάζ σας για να δείχνετε νεότερη



Οχτώ tricks στο μακιγιάζ σας για να δείχνετε νεότερη (8)
Μπορεί οι αντιρυτιδικές κρέμες να θεωρούνται οι… «ειδικοί» για να καταπολεμήσετε τα σημάδια του χρόνου, όμως ξέρατε ότι το σωστό foundation και χρώμα κραγιόν μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε νεότερη αμέσως; Δείτε οχτώ tricks στο μακιγιάζ που θα σας κάνουν να… ξεγελάσετε το χρόνο.
Δοκιμάστε ένα ροζ κραγιόν
Οι πιο διάσημοι make up artist το δηλώνουν απερίφραστα: «όλοι δείχνουν νεότεροι με ρόδινα χείλη». Αν η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτόχρωμη προτιμήστε ένα κραγιόν σε μωβ – ροζ απόχρωση, ενώ εσείς με τις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες τολμήστε πιο έντονες αποχρώσεις του βατόμουρου ή του σάπιου μήλου.
Επιλέξτε το σωστό foundation
Αν η επιδερμίδα σας δείχνει θαμπή τότε η λύση στο πρόβλημά σας είναι το foundation που περιέχει μέσα σωματίδια που δίνουν λάμψη και κρύβουν τα μικρά ελαττωματάκια της επιδερμίδας σας, χαρίζοντας περισσότερη λάμψη.
Οχτώ tricks στο μακιγιάζ σας για να δείχνετε νεότερη (1)
Δώστε λάμψη στα μάτια σας
Για να δώσετε μια πιο ήρεμη και απαλή όψη στα μάτια σας απλώστε μια γυαλιστερή σκιά σε ουδέτερη απόχρωση. Προτιμήστε τις σκιές σε μορφή πούδρας και σε απόχρωση ένα τόνο πιο ανοιχτή από αυτή του δέρματός σας. Με τον τρόπο αυτό δίνεται ένταση στο βλέμμα σας, χωρίς να υπερβάλλετε.
Οχτώ tricks στο μακιγιάζ σας για να δείχνετε νεότερη (2)
Χρησιμοποιείστε ρουζ με κρεμώδη υφή
Τα ρουζ σε μορφή πούδρας τονίζουν ακόμα περισσότερο τις λεπτές γραμμές που σχηματίζονται στην επιδερμίδας σας. Τα ρουζ όμως με κρεμώδη υφή χαρίζουν πλήρη κάλυψη και σας δίνουν αυτό το ροδαλό χρώμα της υγείας.
Οχτώ tricks στο μακιγιάζ σας για να δείχνετε νεότερη (3)
Φωτίστε τα μάτια σας με μπεζ μολύβι
Τα μεγάλα, λαμπερά μάτια δείχνουν νεότητα και ευτυχία. Απλώστε το μπεζ μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σας και να είστε σίγουρες ότι θα κάνει τη δουλειά του.
Οχτώ tricks στο μακιγιάζ σας για να δείχνετε νεότερη (4)
Μην κάνετε στα χείλη σας το περίγραμμα του κλόουν
Όταν βάζετε κραγιόν και τονίζετε το περίγραμμα των χειλιών σας, αμέσως η προσοχή πέφτει στις λεπτές γραμμές που σχηματίζονται γύρω από το στόμα. Για να το αποφύγετε, απλώστε ταμποναριστά μια σκιά στην απόχρωση των χειλιών σας. Θα μαλακώσει τις άκρες και θα κάνει το χαμόγελό σας πιο ζουμερό.
Οχτώ tricks στο μακιγιάζ σας για να δείχνετε νεότερη (5)
Χρησιμοποιείστε ένα face primer για να δώσετε φως στην επιδερμίδα σας
Το face primer δίνει την αίσθηση ότι πάντα κάθεστε κάτω από φως που σας κολακεύει πολύ. Το προϊόν αυτό θολώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και κάνει το πρόσωπό σας να δείχνει πιο απαλό. Απλώστε μια σταγόνα σε μέγεθος αρακά, αφού πρώτα βάλετε ενυδατική κρέμα, ακόμα κι αν δεν βάλετε από πάνω foundation.
Οχτώ tricks στο μακιγιάζ σας για να δείχνετε νεότερη (6)
Καταπολεμείστε τη βαρύτητα με eyeliner
Μετά τα 40, τα καπάκια των ματιών σας μπορεί να αρχίσουν να πέφτουν και να χαλαρώνουν οι εξωτερικές γωνίες. Για να ανοίξετε το βλέμμα σας και το μάτι σας να φαίνεται μεγαλύτερο απλώστε μαύρο μολύβι με κρεμώδη υφή στην πάνω βλεφαρίδας σας και με μια μπατονέτα σβήστε τη γραμμή, τραβώντας ελαφρά προς τα πάνω.
Οχτώ tricks στο μακιγιάζ σας για να δείχνετε νεότερη (7)
Πηγή: star.gr


 
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.