Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Φυσικοί τρόποι για να μεγαλώσουν γρήγορα τα μαλλιά σου



Φυσικοί τρόποι για να μεγαλώσουν γρήγορα τα μαλλιά σου


Η μητέρα φύση μας δίνει πολλά εφόδια για να κάνουμε τα μαλλιά μας να μεγαλώσουν γρήγορα. Πολυάριθμα φυτά έχουν ιδιότητες που μπορούν να επιταχύνουν τη φυσική διαδικασία ανάπτυξης. Το θέμα είναι πώς θα αναμείξουμε τα διάφορα συστατικά, ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. 
Παραδόξως η επιτάχυνση της ανάπτυξης των μαλλιών με φυσικές θεραπείες μπορεί να μοιάζει αδύνατη, αλλά είναι στην πραγματικότητα δυνατή. Οι παρακάτω τροφές θα σας βοηθήσουν αρκετά:

Πράσινο Τσάι
Το πράσινο τσάι είναι από τις τέλειες φυσικές θεραπείες που κάνουν πολλά καλά. Μεταξύ αυτών βοηθούν και στην γρήγορη ανάπτυξη το μαλλιών. Κι αυτό εξαιτίας των πολλών αντιοξειδωτικών που περιέχουν. Μπορείτε να το πιείτε ή να το χρησιμοποιήσετε ως συστατικό σε σαμπουάν, λοσιόν ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν που χρησιμοποιείτε. 

Λάδι από κουκούτσι σταφυλιού 
Άλλη μία φυσική θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει στη γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών σας. Προτείνεται να εφαρμόσετε ζεστό λάδι σταφυλιού στο τριχωτό της κεφαλής αμέσως πριν κοιμηθείτε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. 

Πατάτα
Η πατάτα ή για την ακρίβεια το νερό στο οποίο έχει βράσει πατάτα ενισχύει τον φυσικό τρόπο που μεγαλώνουν τα μαλλιά σας. Αφού βράσει, αφήστε το να κρυώσει και ξεβγάλτε τα μαλλιά, αφού προηγουμένως τα έχετε λούσει με το αγαπημένο σας σαμπουάν. 

Μάσκα αβγού 
Ανακατέψτε 50 γραμμάρια ελαιόλαδου με ένα αβγά και τοποθετήστε στα μαλλιά. Τυλίξτε με πετσέτα και αφήστε για μία ώρα. Στη συνέχεια πλύνετε με σαμπουάν, τοποθετήστε κοντίσιονερ. Επαναλάβετε μία φορά την εβδομάδα.


twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.