Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Cheek to cheek


  

Είναι το προϊόν το οποίο μπορεί να δημιουργήσει από ένα υγιές και όμορφο look μέχρι το δραματικό περίγραμμα που βλέπουμε μερικές φορές στα μοντέλα στις επιδείξεις μόδας. Το ρουζ λοιπόν είναι το μαγικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ.
Δύο πράγματα θα πρέπει να έχεις υπόψη σου όταν κάνεις έρευνα αγοράς για το ρουζ:
Τον σωστό τύπο και το κατάλληλο για εσένα χρώμα. Το χρώμα είναι πολύ εύκολο να το βρεις! Ουσιαστικά είναι το χρώμα που έχουν τα ζυγωματικά σου μετά από τη γυμναστική ή όταν κοκκινίζεις. Αν κρατήσεις 2 με 3 αποχρώσεις δίπλα στο μάγουλο σου, μπορείς να διακρίνεις ποια «τονώνει» την επιδερμίδα σου, χωρίς να δημιουργεί υπερβολικό αποτέλεσμα και ποια την κάνει θαμπή και μουντή.
Όσον αφορά τους τύπους ρουζ, δύο είναι οι βασικοί:
Το ρουζ σε πούδρα, το οποίο απλώνεται εύκολα και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.




1.Ρουζ Zea Mays Powder, Κορρές Χρώμα, 15,50 ευρώ (στα φαρμακεία).
Το ρουζ σε κρεμώδη υφή, που απλώνεται με τα δάχτυλα, το πινέλο ή το σφουγγαράκι του foundation. Οι βασικές του διαφορές με το ρουζ σε πούδρα είναι ότι το κρεμώδες δημιουργεί ένα πιο δροσερό αποτέλεσμα και ότι είναι κατάλληλο για τις ξηρές επιδερμίδες.
photo
2.Ρουζ Dream Mousse Blush, Maybelline New York, 10,52 ευρώ
Αν επιλέξεις ρουζ σε πούδρα, μην ξεχάσεις να εφοδιαστείς και με το κατάλληλο πινέλο, που θα σε βοηθήσει να το απλώνεις τέλεια. Στη περίπτωση, τέλος, που έχεις βάλει στα ζυγωματικά σου περισσότερη από την επιθυμητή ποσότητα, μπορείς να τη «σβήσεις» με λίγη πούδρα.
  Ένας εύκολος επίσης τρόπος για να βρεις το σωστό χρώμα, είναι να τσιμπήσεις το μάγουλο σου. Η απόχρωση που θα αποκτήσει η επιδερμίδα σου είναι αυτή που θα πρέπει ιδανικά να της χαρίζει και το ρουζ.
Απόφυγε να βάζεις κόκκινο ή έντονο ροζ ρουζ στη περιοχή των βλεφάρων, γιατί οι αποχρώσεις αυτές κάνουν τα μάτια να φαίνονται κουρασμένα ή ερεθισμένα.



*  Ρουζ Dream Mousse Blush, Maybelline Δοκιμασμένο, το χρησιμοποιω καθημερίνα αλλά και σε επίσημες εμφανίσεις. ΄Εχω το πιο απαλό ροζ που έχει για φυσικό αποτέλεσμα. Με έχει σώσει, κάθε πρωί μετά τη κρέμα  λίγο ρουζ στα μαγουλάκια και λίγη μάσκαρα και είμαι έτοιμη. ;)



   




twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.