Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

SMOKY EYES



Τα smoky eyes είναι το καταλληλότερο στυλ για μία βραδινή έξοδο: είναι όμορφο και είναι σέξι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να δοκιμάζουμε τα επίπεδα του χρώματος μέχρι να βρούμε αυτό που μας αρέσει.

  1. Ξεκινούμε με λευκή σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο.
  2. Επιλέγουμε μία μεσαία απόχρωση σκιάς σε γκρι χρώμα για το κάτω μέρος του πάνω βλεφάρου. Εφαρμόζουμε τη σκιά στα τρία τέταρτα του βλεφάρου, με κατεύθυνση προς τα πάνω.
  3. Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε και άλλη στρώση χρώματος για να σκουρύνει. Προσθέτουμε μία πιο σκούρα απόχρωση στο πάνω μέρος του βλεφάρου και στην πτυχή του ματιού μας για να κάνουμε πιο έντονο το βλέμμα μας.
  4. Επικεντρωνόμαστε στην πτυχή του ματιού. Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε σκούρα σκιά, ώστε να δώσουμε ένα πιο θεατρικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μας.
  5. Χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας για να σβήσουμε φυσικά τη σκιά.
  6. Ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού, απλώνουμε eyeliner με τη βοήθεια ενός μολυβιού, μίας σκούρας σκιάς ή ενός πινέλου, ειδικού για περίγραμμα.
  7. Εφαρμόζουμε με απαλές κινήσεις για να σχηματίσουμε τη γωνία του βλεφάρου.

  8. Σχηματίζουμε το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία και με κατεύθυνση προς την εσωτερική.
  9. Προσπαθούμε η γραμμή να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες.
  10. Απαλύνουμε τη γραμμή με το δάχτυλό μας, εφόσον είναι καθαρό από σκιά, ή με τη βοήθεια μίας μπατονέτας.
  11. Για να διατηρήσουμε το περίγραμμα έντονο, χρησιμοποιούμε ένα πινελάκι περιγράμματος για να απλώσουμε μία στρώση σκιάς πάνω από το μολύβι.


  12. Μουτζουρώνουμε ελαφρώς τη γραμμή για να δημιουργήσουμε ένα smoky look, κάτι μεταξύ περιγράμματος και σκιάς.
  13. Επανεφαρμόζουμε σκιά για να τελειοποιήσουμε το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε σκιά μέχρι να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.




twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.