Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Καστορέλαιο, ένα θαύμα της φύσης!


Θέλετε λαμπερά και μακριά μαλλιά; Πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες; Πυκνά φρύδια;

Η φύση έχει προνοήσει και πλέον δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε θεραπείες που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα και το μόνο που κάνουν είναι να ξοδεύουν το χρήμα και την υπομονή σας! Η λύση βρίσκεται στο φαρμακείο σας και ονομάζεται καστορέλαιο!
Το καστορέλαιο, ή αλλιώς ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο, είναι ένα φυτικό έλαιο, που προέρχεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος ο Κοινός.
καστορέλαιο για τα μαλλιά, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια
φώτο:pmarkham
Περιέχει πολλά θρεπτικά στοιχεία, όπως βιταμίνη Ε, και χρησιμοποιείται για καλλωπιστική χρήση από αρχαιοτάτων χρόνων! Πλέον χρησιμοποιείται και για φαρμακευτική χρήση, ως ουσία σε πολλά καλλυντικά προϊόντα,ακόμα και στις βιομηχανίες για λιπαντικά αυτοκινήτων.

Σε ότι αφορά την ιατρική, βοηθάει στην ξηροδερμία, δερματίτιδα, στην αντιμετώπιση εγκαυμάτων, ως θεραπεία για τις λειχήνες, τους μώλωπες, ακόμη και για την τριχόπτωση! Επίσης χρησιμοποιείται πολύ στις εναλλακτικές παραϊατρικές επιστήμες όπως η ρεφλεξολογία κ.α.

Εάν λοιπόν θέλετε λαμπερά μαλλιά, μπορείτε να απλώσετε λίγο καστορέλαιο στις άκρες, να τυλίξετε τα μαλλιά σας με μια πλαστική σακούλα, να το αφήσετε για μισή ώρα και ύστερα να τα λούσετε κανονικά. Τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως!

Επίσης με ένα μικρό βουρτσάκι μπορείτε να απλώσετε μια μικρή ποσότητα στα φρύδια σας και στις βλεφαρίδες σας. Με λίγη υπομονή και τακτική χρήση θα παρατηρήσετε τα οφέλη του καστορέλαιου και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Τέλος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο πρόσωπό σας, για ντεμακιγιάζ, ακόμα και στην περιοχή των ματιών!

Πηγαίνετε λοιπόν στο φαρμακείο σας και με λίγα χρήματα, (το καστορέλαιο κυκλοφορεί και χύμα) απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και απολαύστε τα οφέλη για την υγεία σας αλλά και για την ομορφιά σας!


Πηγή: http://www.dynamikhgynaika.gr 
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.