Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τι τύπος γυναίκας είστε ανάλογα με το χρώμα στο βερνίκι σας.


1. Κόκκινο = Είσαι αισθησιακή


Το κόκκινο είναι το απόλυτο στην αίγλη - όπως είναι για γενιές. Είναι το πιο σαγηνευτικό όλων των χρωμάτων. Είμαστε σε μια περίοδο όπου στρεφόμαστε σε άλλα χρώματα στα βερνίκια νυχιών και όλες θέλουμε να τα δοκιμάσουμε, αλλά μια επιστροφή στο κόκκινο σημαίνει νοσταλγία, με το παραδοσιακό τρόπο. Με άλλα λόγια, πρόκειται για μία γυναίκα που δοκίμασε άλλα χρώματα και ξέρει τι είναι σέξι γι 'αυτήν.




 2. Μπλε = Είσαι Ατρόμητη
Ξεχάστε όλα τα ήρεμα μπλε που σκέφτεστε - αυτή τη σεζόν το χρώμα είναι ηλεκτρικό! Είναι μία κατηγορία από μόνο του. Είναι πολύ φορτισμένο, θέλει να τραβάει την προσοχή. Οι  πιο καυτές φλόγες είναι μπλε! Μία γυναίκα που επιλέγει το μπλε θέλει να είναι μοναδική και διαφορετική. Δεν ανήκει στον κανόνα. Είναι ένα χρώμα διασκεδαστικό και πειραματικό. 




 3.Κόκκινο Βουργουνδίας= Είσαι Εκλεπτυσμένη


Βαθύ και σκοτεινό όπως και το κρασί που πήρε το όνομά του, αυτό το χρώμα συνδυάζει το ισχυρό κλασσικό κόκκινο και το μοντέρνο μοβ. Είναι μία κομψή απόχρωση του κόκκινου, ένα από τα πιο κομψά χρώματα που μπορείτε να σκεφτείτε. Όποια θεωρεί τον εαυτό της ως εκλεπτυσμένο διαλέγει αυτό το χρώμα.  Είναι πολύ haute couture.



4. Αποχρώσεις του μαύρου = Είσαι Αντισυμβατική
Αυτές οι πολύ σκούρες αποχρώσεις του μαύρου, στα νύχια σας είναι μέρος του βλέμματος σας. Αυτές οι αποχρώσεις λένε στους άλλους ότι είστε εξωστρεφείς και ότι ζείτε την άγρια ​​πλευρά. Ζείτε μία ζωή γεμάτη αδρεναλίνη με συνεχή ενθουσιασμό. Είναι το χρώμα της απόλυτης κομψότητας και υψηλής μόδας.




5. Χρυσό = Διεγείρεις την περιέργεια
Αυτό το ουδέτερο, αλλά και όχι, χρώμα ενσαρκώνει μια συναρπαστική αντίφαση. Τα Μεταλλικά χρώματα σχεδόν θεωρούνται κλασσικά, όμως κάνουν τα μάτια να παίζουν και αυτό είναι προκλητικό. Τα μεταλλικά έχουν έρθει και έχουν πάει στη μόδα, αλλά για τα τελευταία χρόνια πάντα υπάρχει ένα που είναι καυτό. Όταν οι γυναίκες ανακαλύψουν τη λάμψη, πραγματικά εθίζονται σε αυτή.

6. Ουδέτερο = Είσαι Αξιόπιστη
Τα ουδέτερα χρώματα, αναμενόμενα, είναι τα πιο αναλλοίωτα. Φυσικά και κολακευτικά για πολλούς τόνους δέρματος. Κάποια που θα επιλέξει αυτό το χρώμα της αρέσει η ιδέα της αξιοπιστίας. Είναι ένα σταθερό χρώμα που διαρκεί.





7. Πράσινο= Είσαι Δυναμική
Το πράσινο είναι ένα πολύ συμπληρωματικό χρώμα σε πολλά άλλα χρώματα (σκεφτείτε λουλούδια και τα κλαδιά τους). Οι γυναίκες έχουν ανακαλύψει ότι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με διάφορους τρόπους και δεν χρειάζεται να αλλάζουν το χρώμα στα νύχια τους όλη την ώρα. Αν και δεν «φωνάζει» όπως ένα λαμπρό χρώμα, είναι ένα πολύ ισχυρό χρώμα και έχει πολλή δύναμη. 

8. Πορτοκαλί= Είσαι Ανέμελη
Είναι ένα μοντέρνο χρώμα, που θα διαρκέσει. Όταν οι γυναίκες συνηθίσουν αυτό το χρώμα, παίζουν με αυτό και το απολαμβάνουν  πραγματικά. Ακριβώς όπως το κίτρινο, είναι έντονο και παιχνιδιάρικο, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ εξωτικό, θυμίζοντας μας τροπικά και ξέγνοιαστα μέρη.








9. Μωβ = Είσαι Δημιουργική
Το  μωβ και οι παραλλαγές του γενικά θεωρούνται ως τα πιο δημιουργικά από όλα τα χρώματα. Είναι πολύπλοκα, ένας συνδυασμός του μπλε και του κόκκινου. Τα περισσότερα μπλε είναι ήρεμα και τα κόκκινα είναι πολύ δυναμικά και όταν συνδυάζονται δημιουργούνται αντικρουόμενες δυνάμεις, μία μοναδική ένταση. Συνήθως οι πολύ δημιουργικοί άνθρωποι έλκονται από το μωβ χρώμα. Αγαπούν τη μοναδική ενέργειά του - δεν αρκούνται σε κάτι απλό.

(ivillage.com)
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.