Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Έχεις καστανά μαλλιά; Κάνε εύκολες αλλαγές τώρα!



Αν έχεις καστανά μαλλιά (όπως εγώ), βασανίζεσαι πάντα από την ιδέα «Τι αλλαγή να κάνω, χωρίς να γίνω ξανθιά;». Δες τους 3 τρόπους που μπορείς να δώσεις τελείως διαφορετικό στυλ στα μαλλιά σου, όπως το είδαμε από τις celebrities και τις πασαρέλες!


Αφέλειες με στυλ, όπως η Jessica Biel
Αφέλειες με στυλ, όπως η Jessica Biel
Οι αφέλειες δίνουν μία εκκεντρικότητα στα μακριά μαλλιά. «Στην Jessica οι αφέλειες κόπηκαν προς τα πάνω και όχι οριζόντια», εξηγεί ο στυλίστας της, Adir Abergel. «Αυτό διαφοροποιεί το look». «Οι αφέλειες είναι χτένισμα από μόνες τους. Ακόμα και όταν κάνεις αλογοουρά, οι αφέλειες συνεχίζουν να τονίζουν τα χαρακτηριστικά σου», εξηγεί ο Abergel.
Τελείωμα με Ombré, όπως η Alexa Chung
Τελείωμα με Ombré, όπως η Alexa Chung

Για chic look χωρίς κόπο και ένα πολυδιάστατο και πρωτότυπο χτένισμα, το ombre είναι το στυλ σου. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις δραματική αλλαγή με τελείως διαφορετικό χρώμα, αλλά οι άκρες σε 1 ή 2 αποχρώσεις πιο ανοιχτό, θα είναι η τέλεια αλλαγή για το φθινόπωρο. Το καλό με το ombre είναι ότι ταιριάζει εύκολα σε όλες τις γυναίκες και τα στυλ. Οι άκρες βάφονται με την τεχνική μπαλαγιάζ, κατευθείαν στα μαλλιά, χωρίς αλουμινόχαρτα, ακριβώς για να φαίνεται σαν φυσικό άνοιγμα των μαλλιών.

Μακριά, ντεγκραντέ, όπως η Kate Beckinsale
Μακριά, ντεγκραντέ, όπως η Kate Beckinsale
Για τα μακριά μαλλιά είναι ίσως η καλύτερη λύση για να τα αναδείξεις. Το φιλάρισμα είναι ιδανικό αν έχεις πολλά μαλλιά και χοντρή τρίχα, αφού ανεβάζει τον όγκο εκεί που τον θες (στην κορυφή του κεφαλιού) και τον απομακρύνει από τις άκρες (με αυτόν τον τρόπο στέκονται και καλύτερα οι μπούκλες, αν έχεις λίγο κατσαρά μαλλιά). Πρσοχή: Αν έχεις λίγα και αδύνατα μαλλιά, μπορεί να δείξουν ακόμα λιγότερα με το φιλάρισμα. Αν θες να το κάνεις όμως, ξεκίνησε το φιλάρισμα αρκετά κάτω από το ύψος του σαγονιού, και περιορίσου σε λίγες στρώσεις φιλαρίσματος.

πηγή: shape.gr
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.