Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΛΕΟΠΑΡ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ



Άγριο ένστικτο
Το μανικιούρ με άνιμαλ μοτίβα κλέβει την παράσταση στο τέλος της σεζόν. Εσύ θα καθίσεις με τα χέρια σταυρωμένα;


Αν πριν από λίγα χρόνια μου έλεγε κανείς να βάψω τα νύχια μου leopar ή τιγρέ σίγουρα θα τον κοίταζα περίεργα. Από αυτό το καλοκαίρι όμως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει. Θέλεις η διάθεσή μου για κάτι διαφορετικό στα νύχια. Θέλεις τα παρδαλά και πολύχρωμα νύχια της Lindsay Lohan που προβλήθηκαν πιο πολύ από την ίδια της την δίκη… Δεν ξέρω!

Το μονο σίγουρο είναι ότι μόλις ξεκίνησα να υιοθετώ το look δέχτηκα διθυραμβικές κριτικές. Τόσο από τον φίλο μου όσο και από τις φίλες μου. Είναι ωραίο να κάνεις τις βουτιές σου στην θάλασσα και να βλέπεις τα νύχια σου με άνιμαλ μοτίβα.

Παρόλο που σαν ιδέα ακούγεται λίγο δύσκολη να εφαρμοστεί στην πράξη, σε διαβεβαιώνω ότι μπορείς να το κάνεις κι εσύ μόνη στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τρια βερνίκια σε διαφορετικές αποχρώσεις, ένα λεπτό πινέλο ζωγραφικής, ένα πολύ καλό top coat όπως επίσης και να παρακολουθήσεις πολύ προσεκτικά το βίντεο που έχουμε ανεβάσει για να σου λυθούν όλες οι απορίες. (Κάνε ένα κλικ εδώ και θα καταλάβεις τι εννοούμε!)

Το λεοπάρ look μπορείς να το δοκιμάσεις τόσο με τις κλασικές αποχρώσεις από μπεζ, καφέ και μαύρο όσο και με κάτι πιο καλοκαιρινό και χαρούμενο όπως το κίτρινο, το μοβ και το σκούρο μπλέ ή έναν συδνυασμό από τιρκουάζ με σκούρο μπλε και μαύρο. 

πηγή: stylewatch.gr 


Ακολουθούν και άλλα βιντεάκια για περισσότερες ιδέες!!!













twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.