Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μάσκες προσώπου με ρόδι



Μιάς και λατρεύω το ρόδι, είναι και η εποχή του είπα να ψάξω για καμιά μάσκα προσώπο, όχι μόνο να το τρώω!! Βρήκα τις παρακάτω και είπα να τις δοκιμάσω σήμερα.


Φυσική μάσκα αντιγήρανσης με ρόδι


Φυσική μάσκα αντιγήρανσης με χυμό ρόδι, χυμό πορτοκάλι, μέλι και γιαούρτι.Φυσική μάσκα αντιγήρανσης με χυμό ρόδιχυμό πορτοκάλιμέλι και γιαούρτι.
Το ρόδι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά όπως τανίνες, ανθοκυανίνες και ελλαγικό οξύ τα οποία απενεργοποιούν τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες. Το πορτοκάλι περιέχει βιταμίνη C η οποία ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Το γιαούρτι περιέχει γαλακτικό οξύ το οποίο καθαρίζει τους πόρους του δέρματος και διεγείρει την έκκριση του κολλαγόνου.

Τι θα χρειαστείτε
  • 2 κ.γλ. χυμό ρόδι
  • 1 κ.γλ. χυμό πορτοκάλι
  • 1 κ.γλ μέλι
  • 1 κ.γλ. στραγγιστό γιαούρτι
Τρόπος εφαρμογής
Ανακατεύετε αρχικά το μέλι με τον χυμό του ροδιού και του πορτοκαλιού. Κατόπιν προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε μέχρι η μάσκα μας να γίνει ομοιόμορφη. Προσθέτετε τη μάσκα στο πρόσωπο σας και αφήνετε για 20 λεπτά. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό.
Επανάληψη: 2 φορές την εβδομάδα

******************************************************************************************************************************************


Φυσικό αντιοξειδωτικό πίλινγκ προσώπου με ρόδι


Φυσικό αντιοξειδωτικό πίλινγκ προσώπου με ρόδι, μέλι, ελαιόλαδο και σιμιγδάλι ψιλό.
Φυσικό αντιοξειδωτικό πίλινγκ προσώπου με ρόδιμέλιελαιόλαδο και σιμιγδάλι ψιλό.
Το ρόδι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά όπως τανίνεςανθοκυανίνες και ελλαγικό οξύ τα οποία απενεργοποιούν τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες. Το ελαιόλαδο, λόγω της μοναδικής σύνθεσης του σε βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες ενισχύει ακόμα περισσότερο την αντιοξειδωτική ικανότητα του πίλινγκ.
Το πίλινγκ πρέπει να είναι βασικό μέρος της φροντίδας του προσώπου καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και επιταχύνει την αναγέννηση των νέων κυττάρων.
Τι θα χρειαστείτε
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. μέλι
  • 1 κ.γλ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 κ.γλ. χυμό ροδιού
Τρόπος εφαρμογής
Ενώνετε τα υλικά και κάνετε πίλινγκ (μασάζ με κυκλικές κινήσεις) σε όλο σας το πρόσωπο για 2 λεπτά και το αφήνετε για άλλα 3 λεπτά. Αφαιρείτε με χλιαρό νερό και προσθέτετε την κρέμα προσώπου σας.
Επανάληψη: 1 φορά την εβδομάδα. 


πηγή: genenutrition.gr 
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.