Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Tips για φυσικές ανταύγειες όλο το χρόνο


Tips για φυσικές ανταύγειες όλο το χρόνο

Tέλος στις βαφές και στην ταλαιπωρία των μαλλιών.
Λατρεύετε τις υπέροχες, φυσικές ξανθές ανταύγειες που αποκτούν τα μαλλιά σας το καλοκαίρι και θέλετε να τις διατηρήσετε όλο το χρόνο; Εδώ σας έχουμε κάποια tips, ώστε τα μαλλιά σας να ξανοίξουν φυσικά, να παραμείνουν υγιή και κυρίως να μην ξοδέψετε μία περιουσία στο κομμωτήριο.
1. Χαμομήλι: Λούστε τα μαλλιά σας και πιο συγκεκριμένα, ξεπλύνετε το τελευταίο χέρι με βραστό χαμομήλι ενώ κάτι αντίστοιχο μπορείτε να κάνετε και στην παραλία. Βάλτε σε ένα vaporisater χαμομήλι με λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι και κάθε φορά που βγαίνετε από τη θάλασσα ψεκάστε τα μαλλιά σας. Έτσι και το αλάτι θα φύγει και ο συνδυασμός του χαμομηλιού με τον ήλιο θα δώσουν μία πιο ανοιχτή απόχρωση στα μαλλιά σας.
2. Οξυζενέ: Μπορεί να μην είναι φυσικό προιόν αλλά είναι προτιμότερο από τις βαφές μαλλιών. Και όταν λέμε οξυζενέ εννοούμε το φαρμακευτικό που ουσιαστικά είναι διάλυμα οξυζενέ σε νερό και άρα όχι τόσο βαρύ όσο τα υπόλοιπα. Απλώστε το πριν το λούσιμο σε όλα σας τα μαλλιά, αφήστε το για 20 λεπτά και στη συνέχεια λουστείτε. Επαναλάβετε όσες φορές θέλετε ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιδιώκετε.
3. Λεμόνι: Ο χυμός λεμονιού λόγω των οξέων που περιέχει μπορεί να ανοίξει 2 ή 3 τόνους τα μαλλιά μας ειδικά αν συνδυαστεί με ήλιο. Μία ώρα πριν το λούσιμο, απλώστε χυμό λεμόνι σε όλα σας τα μαλλιά και στη συνέχεια λουστείτε. Σταδιακά το χρώμα σας θα αρχίσει να ανοίγει. Ενδέχεται τις πρώτες μέρες να πάρουν ένα πυρόξανθο ή πορτοκαλί χρώμα αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοήσει. Συνεχίστε κανονικά και θα δείτε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
4. Ξύδι: Αποτελεί εγγύηση για την απόκτηση φυσικής ανταύγειας. Μία ώρα πριν λουστείτε απλώστε μία κούπα ξύδι στα μαλλιά σας, κατά προτίμηση άσπρο. Επίσης, μπορείτε να το απλώσετε και πριν το τελευταίο ξέβγαλμα. Σύντομα θα δείτε τις πρώτες σας ανταύγειες να εμφανίζονται. Όσο για την μυρωδιά μη σας απασχολεί. Με ένα καλό ξέβγαλμα και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα.
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.